Στ. Θεοδωράκης: Η κυβέρνηση είπε ψέματα στους αγρότες

30.1.2016

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο επικεφαλής του Ποταμίου Σταυρός Θεοδωράκης σε δηλώσεις του σήμερα το πρωί στη Λάρισα.

Σκληρή κριτική έκανε προς τον πρωθυπουργό «ο οποίος δεν μπορεί να παραδεχτεί τα λάθη του και να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό».

Αναφέρθηκε στο μεγάλο θέμα των τελευταίων ημερών και στους αγρότες και δήλωσε «ότι οι αγρότες δεν είναι παιδάκια, θέλουν να φορολογούνται αλλά με έναν δίκαιο και αξιοκρατικό τρόπο».

Επίσης ένα άλλο θέμα στο οποίο εστίασε ήταν το μεταναστευτικό και ανέφερε «πως η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει αποθήκη μεταναστών και ότι οι μετανάστες πρέπει να διαμοιράζονται σε όλες της ευρωπαϊκές χώρες».

Στη δήλωση του ανέφερε τα εξής :

«Σήμερα ήρθαμε στη Λάρισα για να δούμε φίλους , εκπροσώπους φορέων και τα στελέχη μας από τη Θεσσαλία,  για να κάνουμε μια συνάντηση και  να προετοιμαστούμε για το μεγάλο μας συνέδριο που θα γίνει στην Αθήνα στα τέλη του μήνα.

Η κυβέρνηση έχει κάνει δυο μεγάλα λάθη.  Πρώτον πιστεύει ότι οι αγρότες είναι μικρά παιδιά και μπορεί να τα ξεγελάει με ψέματα. Πρέπει ο πρωθυπουργός να βρει την τόλμη και να πει στους αγρότες την αλήθεια να τους πει ότι αυτά που τους υποσχέθηκε δεν μπορούν να γίνουν και να πει επιτέλους τι μπορεί να γίνει και δεύτερον αντιγράφει το παρελθόν δηλαδή τα λάθη που έχει κάνει η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ και με την φορολογία των αγροτών αλλά και το ασφαλιστικό προσπαθεί να τα κάνει και η παρούσα κυβέρνηση.

Οι αγρότες σήμερα δεν αρνούνται να φορολογηθούν, πρέπει να φορολογηθούν με έναν τρόπο ο όποιος να μην τους γονατίζει  και εμείς έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις οι οποίες είναι προς όφελος των πολλών αγροτών και όχι των λίγων οι οποίοι κοιτάνε  πώς να εισπράττουν χωρίς να προσφέρουν τίποτε στην κοινωνία.