Συγκλονίζει ο Μάριος Αθανασίου για τον πατέρα του-«Δεν γνωρίζω ούτε που βρίσκεται ούτε τι κάνει ο άνθρωπος»

“Με τον πατέρα μου γνωριστήκαμε στα 13 μου”

Μια αποκάλυψη για την σχέση με τον πατέρα του θέλησε να κάνει, το βράδυ της Παρασκευής, ο Μάριος Αθανασίου στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της Δημόσιας Τηλεόρασης. Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την πρώτη τους γνωριμία σε ηλικία 13 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάριος Αθανασίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τον πατέρα μου γνωριζόμαστε στα 13. Δημιουργείται ένα μεγάλο κενό πάλι από επιλογή δική μου, στα πλαίσια της οργής και του θυμού, έχει περάσει πάρα πολύς καιρός πια. Δεν γνωρίζω ούτε που βρίσκεται ο άνθρωπος, τι κάνει».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός θυμήθηκε με χαμόγελο την πρώτη φορά που συναντήθηκε με τον πατέρα του και την μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό. «Είμαι με μια φίλη μου και πάω στο στρατό. Ψάχνω να βρω ένα μέρος να πάω. Οδηγούμε, ανοίγω το παράθυρο και κορνάρω σε ένα ταξί. Λέω, «πως πάμε για περιφερειακό Λυκαβηττού από κάτω» και ενώ μου απαντάει μου λέει, «ωχ Μάριε»! Λέω και γω τι γίνεται και πιάσαμε κουβέντα για το στρατό μου και το ταξί του. Κλείνω το παράθυρο, μου λέει η κοπέλα αν τον ξέρω τον κύριο και της απαντάω, «ναι, πατέρας μου είναι».

Μια εξομολόγηση καρδιάς, για πρώτη φορά, από τον ηθοποιό στην ΕΡΤ.