Συγκλονίζει παίκτρια του Fame Story: «Περπατούσα ξυπόλητη σε όλη την Αθήνα»

Η Δόμνα Κουντούρη μίλησε για την εμπειρία της στο Δρομοκαΐτειο.

Η Δόμνα Κουντούρη, η οποία είχε γίνει γνωστή μέσα από το Fame Story 3, πέρασε μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της αντιμετωπίζοντας τη μανιοκατάθλιψη!

Η τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και η εξομολόγησή της για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ήταν συγκλονιστική.

Δε δίστασε να μιλήσει και για την παραμονή της στο Δρομοκαΐτειο.

«Αφού ένιωσα εγώ καλά, θέλω να μιλήσω για αυτό που πέρασα, θέλω να ενημερώσω και να βοηθήσω τους ανθρώπους που περνάνε κάτι αντίστοιχο. Πρέπει να μιλάμε ανοιχτά για αυτά τα πράγματα και ιδιαιτέρως άνθρωποι που τα έχουμε βιώσει γιατί είμαστε πιο πειστικοί. Δεν εξαφανίστηκε κανείς από δίπλα μου όταν περνούσα δύσκολα. Είχα κάνει καλές επιλογές ανθρώπων», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

Είχα μανιακό επεισόδιο, έχασα τη λογική μου, ξέφυγα εντελώς. Είχα υπερδιέργεση, δεν μπορούσα να περπατήσω σταθερά σε ένα σημείο, περπατούσα σε όλη την Αθήνα ξυπόλητη. Μετά αναλογίστηκα το παρελθόν μου και ήμουν άνθρωπος που είχα μια μανία. Δεν κουραζόμουν, μπορεί να ήμουν στο στούντιο μία βδομάδα, χωρίς να κοιμάμαι, μόνο με καφέ και τυρόπιτα. Δεν είναι φυσιολογικό

«Δε με ενδιέφερε ποτέ αν θα μαθευόταν η ασθένεια μου»

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην εσφαλμένη φαρμακευτική αγωγή, που της είχε χορηγηθεί, η οποία της προκάλεσε παρενέργειες:

«Τις πρώτες 3 μέρες ήμουν σε καταστολή. Μου έδωσαν μια φαρμακευτική αγωγή με την οποία είχα σκεβρώσει. Από αυτό κατάλαβα ότι κάτι πάει στραβά. Ήταν πολύ συγκλονιστικό αυτό, που έζησα και κατάλαβα ότι ήθελα βοήθεια…Στην πορεία, είδα ότι υπάρχουν παρενέργειες που δεν μπορούσα να εξηγήσω».

«Δε με ενδιέφερε ποτέ αν θα μαθευόταν η ασθένεια μου, με ενδιαφέρει να είμαι εγώ καλά. Για εμένα δεν ήταν ποτέ ταμπού τα ψυχικά νοσήματα, για εμένα ποτέ ένας τέτοιος άνθρωπος δεν ήταν τελειωμένος».

Πηγή: star.gr