Συγκλονιστικές φωτογραφίες -Γυναίκα φωτογραφίζεται με το νυφικό στον τάφο του αγαπημένου της την ημέρα που θα παντρεύονταν

Μια συγκλονιστική ιστορία είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Μια γυναίκα, η Jessica Padgett, φόρεσε το νυφικό της και βρέθηκε στον τάφο του αγαπημένου της, Kendall James Murphy, την ημέρα που θα ενώνονταν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Φωτογραφίες από την σπαρακτική απόφαση της γυναίκας είδαν το φως της δημοσιότητας και από τότε η συγκινητική ιστορία κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Ο Kendall ήταν πυροσβέστης από την Ιντιάνα, που σκοτώθηκε στον Νοέμβριο του 2017, όταν συνάδελφός του τράκαρε το πυροσβεστικό όχημα μετά από κλήση για βοήθεια.

Ο υπαίτιος δεν τραυματίστηκε αλλά βρέθηκε στο αίμα του αλκοόλ πάνω από το όριο.

Για να τιμήσει την μνήμη του αδικοχαμένου αγαπημένου της, η Jessica αποφάσισε να βάλει το νυφικό της και να φωτογραφηθεί στον τάφο του με τους δικούς τους ανθρώπους καθώς και την στολή του.

Loving Life Photography
Loving Life Photography

Σε μια φωτογραφία, κρατά τις μπότες του ενώ η εικόνα του ίδιου έχει προστεθεί με photoshop. Σε άλλη στιγμή, η ίδια κλαίει πάνω στον τάφο του.

Loving Life Photography
Loving Life Photography

Τις φωτογραφίες τράβηξε το Loving Life Photography και μοιράστηκαν στα social media, όπου αναδημοσιεύτηκαν πάνω από 21.000 φορές.

 

 

Loving Life Photography
Loving Life Photography