Συγκλόνισε ο Ν. Νικολόπουλος περιγράφοντας τις τελευταίες ώρες της Νίκης

26.6.2016

Συγκίνησε για μια ακόμη φορά ο Ανεξάρτητος Βουλευτή Αχαίας Ν Νικολόπουλος μιλώντας στην τηλεόραση του Ε  για το χαμό της πολυαγαπημένης του κόρης Νίκης και την πράξη γενναιοδωρίας να δωρίσει τα όργανά της

Ο βουλευτής  συγκλόνισε το πανελλήνιοι, περιγράφοντας τις τελευταίες στιγμές της κόρης του.

«Η Νίκη κέρδισε το θάνατο» λέει με τα μάτια βουρκωμένα και προσθέτει: «γιατί έδωσε ζωή μέσα από το δικό της το θάνατο». Ο κ. Νικολόπουλος εξηγεί ότι δεν έχουν γνωρίσει τους ανθρώπους που πήραν το όργανά της. Αν τους ζητηθεί, δεν θα αρνηθούν τη γνωριμία μαζί τους, αλλά δεν θα την επιδιώξουν, επισημαίνει ο ίδιος.

«Αν με άκουγε η Νίκη, θα της έλεγα ότι την αγαπώ πολύ, ότι μας λείπει πολύ και να μας συγχωρέσει για όσες φορές δεν την καταλάβαμε και δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε […]» είπε.

Σχετικά με τη μέρα που συνέβη το τρομερό περιστατικό, ο κ. Νικολόπουλος ανέφερε πως : «Το Σάββατο το μεσημέρι το παιδί ήταν μια χαρά, είχε κάνει όλες τις δραστηριότητες της και ήμασταν όλη η οικογένεια γύρω από το τραπέζι. Δεν μας παραξένεψε που ήθελε να πιει τα νερά που υπήρχαν στα ποτήρια όλων μας. Κάθε φορά που μια στερεοτυπία εκδηλώνεται- ξέρουν οι άνθρωποι που έχουν παιδιά στον αυτισμό- είσαι υποχρεωμένος να παρέμβεις αυστηρά και να πεις εδώ τέλος. Το εδώ τέλος, ήταν “Nίκη τώρα για ύπνο”» και συνεχίζει:

«Μετά από μισή ώρα η Νίκη έκανε εμετό και μετά από λίγο το παιδί άρχιζε να βγάζει ροζ αφρούς από τη μύτη. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ μας είπαν ότι έπρεπε να πάμε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Αυτοί είχαν καταλάβει πόσο σοβαρά ήταν τα πράγματα… εγώ όχι».

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε ότι στο νοσοκομείο, οι γιατροί είχαν πει στην οικογένεια πως το καλύτερο σενάριο ήταν «η Νίκη να έμενε φυτό».