Συγλονιστική η Νόρα Κατσέλη: Καθαρίζω τις ωραιότερες σκάλες της Ελλάδας

17.1.2016

Η πολιτική στην Ελλάδα είναι μια απάτη. Σε εγκλωβίζει και πολλές φορές σε καταστρέφει επαγγελματικά. Δεν έχει σταθερές είναι πολυδάπανη και ψυχοφθόρα. Πολλοί είναι αυτοί που μπήκαν στη πολιτική με στόχο να υπηρετήσουν τη δημοκρατία τις αρχές και τις ιδέες τους και βγήκαν εντελώς κατεστραμένοι.

Η Νόρα Κατσέλη από το θέατρο βρέθηκε στη πολιτική και ξαφνικά στο δρόμο άνεργη με κλειστές πόρτες και πρώην φίλους και συντρόφους απέναντί  της, αν όχι εχθρούς τουλάχιστον αδιάφορους.

Τώρα η γνωστή ηθοποιός αναγκάζεται μετά από 15 χρόνια να επιστρέψει  στο θέατρο και μιλά στα καλά καθούμενα για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε χωρίς να έχει χρήματα και ξεκαθάρισε πως δεν θα επέστρεφε στην πολιτική.

Για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχει βρεθεί, είπε: «Με ρώτησε εμένα κανείς πως ζω; Πώς ζει το παιδί μου;», ανέφερε και τόνισε πως πέρασε πολύ άσχημα καθώς συνάντησε «κλειστές πόρτες».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το 1985 έμεινα έξω από την πολιτική, έδιωξαν και τον άντρα μου από την πολιτική. Μείναμε δύο άνθρωποι με τα χέρια σηκωμένα και χωρίς ένα ευρώ. Κι εγώ ξαφνικά απέκτησα ρούχα, βαλίτσα και πήγαινα και πουλούσα ρούχα. Τα έχω κάνει όλα. Έλεγα στην κόρη μου: «Μην ντρέπεσαι καθόλου. Καθαρίζω τις ωραιότερες σκάλες της Ελλάδας, εσένα δεν θα σου λείψει τίποτα, αποφάσισε τι θες να κάνεις, εγώ γίνομαι τα πάντα και δεν ντρέπομαι για τίποτα»