Συλλήψεις από την Ασφάλεια Ωρωπού για εξαπάτηση υπερήλικων και κλοπές

Συνελήφθη 34χρονος που εξαπατούσε υπερήλικα άτομα

Από την Ασφάλεια του Ωρωπού σε συνεργασία με την ομάδα ΔΙ.ΑΣ εντοπίστηκε και τελικώς συνελήφθη ένας ημεδαπός 34 ετών ο οποίος εξαπατούσε υπερήλικα άτομα προσποιούμενος τον λογιστή οικείων προσώπων και με το πρόσχημα αυτό κατάφερνε να του δίνουν κάθε φορά χρηματικό ποσά ή κοσμήματα.

Η δράση του συγκεκριμένου απασχολούσε για μήνες τους άνδρες της Ασφάλειας Ωρωπού, καθώς είχε εξαπατήσει αρκετούς πολίτες της περιοχής του Ωρωπού άλλα και άλλων περιοχών, ωστόσο η ενημέρωση της Αστυνομίας από πολίτη ο οποίος υποπτεύθηκε τον δράστη , τερμάτισε την εγκληματική δράση του.

Συνελήφθη διαρρήκτης για 17 κλοπές κατοικιών στον Ωρωπό

Επ΄ αυτοφώρω συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και του Αστυνομικού Τμήματος Ωρωπού ένας ημεδαπός 54 ετών και ένας αλλοδαπός αλβανικής υπηκοότητας 43 ετών, την ώρα που εξέρχονταν από εξοχική κατοικία την οποία είχαν διαρρήξει.

Στην θέα των αστυνομικών οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν ωστόσο εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Για τον ημεδαπό εκκρεμούσε επιπλέον ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή για τις 17 κλοπές σε κατ/τα του Ωρωπού που έλαβαν χώρα από 18-12-2016 έως 8-1-2017. Τότε η Ασφάλεια Ωρωπού είχε συλλάβει τον ένα δράστη, ενώ είχε τακτοποιήσει και τον δεύτερο, τον οποίο αναζητούσε και τελικώς κατάφεραν να τον συλλάβουν μετά από 10 μήνες. Δράστες οδηγήθηκαν στον Ανακριτή και κρίθηκαν προφυλακιστέοι.