Συλλυπητήρια ανακοίνωση της παράταξης «Πρώτα Ο Δημότης» για τον θάνατο του Σπύρου Βασιλάκου

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε ο αιφνίδιος χαμός του αγαπημένου φίλου μας Σπύρου Βασιλάκου. Ένας έντιμος και αληθινός άνθρωπος, ένας πραγματικός συνεργάτης, γνώστης των προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που υπηρέτησε τον τόπο μας ως Κοινοτικός Σύμβουλος, ως Αντιπρόεδρος και ως Πρόεδρος του Πολυδενδρίου.

Η αδιαμφισβήτητη αξιοπρέπεια του, το ήθος του, αλλά και η αγάπη των συγχωριανών του, τον κατέτασσαν πάντα στις υψηλότερες αυτοδιοικητικές βαθμίδες του τόπου μας. Για εμάς κατάφερε με απόλυτο σεβασμό να βρίσκεται στην υψηλότερη θέση στην καρδία μας.

Ο απροσδόκητος χαμός του, γέμισε με οδύνη εμένα προσωπικά αλλά και όλα τα στελέχη της παράταξης μας, που τίμησε με την συνεργασία του.

Σπύρο, θα είσαι πάντα ένα φωτεινό παράδειγμα στην ζωή μου και υπόσχομαι πως τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου θα ακολουθούμε με εντιμότητα και σεβασμό τα βήματα σου, προσπαθώντας να υλοποιήσουμε τα κοινά μας όνειρα για την βελτίωση του τόπου μας.

Εκ μέρους της παράταξης μας «Πρώτα Ο Δημότης» εκφράζω την θλίψη και την οδύνη μας για τον πρόωρο και άδικο χαμό σου και τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά σου.

Καλό σου ταξίδι π. Πρόεδρε του Πολυδενδρίου…

Καλό σου ταξίδι φίλε Σπύρο…

Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του..