Συνάντηση εργασίας στην ΠΕ Βοιωτίας με αγροτικούς, συνεταιριστικούς και επιχειρηματικούς φορείς της περιοχής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση εργασίας στην ΠΕ Βοιωτίας για το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γεωργίας-Κτηνοτροφίας Agrofest Στερεάς Ελλάδας και το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών

Φανή Παπαθωμά: Στηρίζουμε τη διοργάνωση με όλες μας τις δυνάμεις

Συνάντηση εργασίας με αγροτικούς, συνεταιριστικούς και επιχειρηματικούς φορείς της περιοχής πραγματοποίησε την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, κα Φανή Παπαθωμά, στη Λιβαδειά.

Στη σύσκεψη αναλύθηκαν εκτενώς οργανωτικά ζητήματα ενόψει του 1ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Γεωργίας-Κτηνοτροφίας Agrofest Στερεάς Ελλάδας και του 25ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νέων Αγροτών, που θα λάβουν χώρα στη Λιβαδειά, από τις 19 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2018.

«Πρόκειται πραγματικά για έναν αγώνα που κάνουμε και θέλω να διαβεβαιώσω ότι ως Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, είμαστε αρωγοί. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια ώστε το 1ο Agrofest Στερεάς Ελλάδας να γίνει θεσμός και προς αυτή την κατεύθυνση είναι και οι ενέργειές μας», δήλωσε σχετικά με την σύσκεψη η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, κα Φανή Παπαθωμά, απευθύνοντας ένα  ακόμα κάλεσμα συμμετοχής προς τους ενδιαφερόμενους.

Το 1ο Agrofest Στερεάς Ελλάδας, που έχει τη στήριξη και του Επιμελητηρίου Βοιωτίας θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Επιχειρηματικού Πάρκου Λιβαδειάς στην πρώην Unicot από τις 19 έως τις 23 Σεπτεμβρίου, παράλληλα μ’ ένα ακόμη πανελλήνιο γεγονός, το 25ο ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών.