Συνάντηση με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και το Διευθυντή του Γυμνασίου Σχηματαρίου!

Η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τανάγρας κα Μαρία Νίκα συναντήθηκε με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και το Διευθυντή του Γυμνασίου Σχηματαρίου, εν όψει της σταδιακής επαναλειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών της Β/θμιας Εκπαίδευσης, τη Δευτέρα 18 Μαΐου.

Η ανάρτηση της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook έχει ως εξής:

Σε ένα όμορφο περιβάλλον στην αυλή του σχολείου, κρατώντας τις αποστάσεις και τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας, συναντηθήκαμε σήμερα με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τον Διευθυντή του Γυμνασίου Σχηματαρίου, εν όψει της σταδιακής επαναλειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών της Β/θμιας Εκπαίδευσης, τη Δευτέρα 18 Μαΐου.

Ως πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τανάγρας και αφουγκραζόμενη τις ανησυχίες που εξέφρασαν οι γονείς για την επιστροφη των παιδιών τους στο σχολείο εν μέσω πανδημίας, τους ενημέρωσα με υπευθυνότητα και σεβασμό για τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής που έχει πάρει στο έπακρον η Δημοτική μας Αρχή, την επάρκεια σε προμήθειες, τις επαναλαμβανόμενες απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους, σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας, ενώ έχουμε μεριμνήσει για την ασφαλή μεταφορά των μαθητών, μετά από επικοινωνία και σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Θηβών.

Ο Διευθυντής του Σχολείου, κ. Πέτρος Δημητρίου, μας ενημέρωσε και μας επιβεβαίωσε σχετικά με την ετοιμότητα που βρίσκεται το σχολείο και η εκπαιδευτική κοινότητα να υποδεχθούν τους μαθητές.

Η ασφάλεια των παιδιών είναι προσωπική υπόθεση όλων μας, γονέων, εκπαιδευτικών και Δήμου και η συλλογική ευθύνη μας απέναντί τους είναι μεγάλη. Με τη συνεργασία όλων μας και σε συνάρτηση και με την ατομική ευθύνη, η επάνοδος των μαθητών στα θρανία θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια!!!