Συνάντηση Σεβασμιότατου κ. Γεώργιου με τους Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Θ. Χειμάρα και Ι. Ταγκαλέγκα

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας  κ. Γεώργιος δέχτηκε την περασμένη Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στο Γραφείο του τον Αντιπεριφερειάρχη Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας &  Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Θεμιστοκλή Χειμάρα και τους συνεργάτες του καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Χωροταξίας & Περιβάλλοντος κ. Ιωάννη Ταγκαλέγκα.

Ο κ. Χειμάρας ενημέρωσε τον Σεβασμιότατο για το Πρόγραμμα Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης “Γέφυρα”, το οποίο υλοποιείται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος με τη χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και ζήτησε να ενημερωθεί από τον Σεβασμιότατο για τις δομές που λειτουργούν στη Μητρόπολη και ποιες θα μπορούσαν να ωφεληθούν.

Ο Σεβασμιότατος κ. Γεώργιος ενημέρωσε τους Αντιπεριφερειάρχες για όλες τις κοινωνικές δομές και εν γένει το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεώς μας, όπως τα Θεραπευτήρια Χρονίως Πασχόντων σε Λιβαδειά και Θήβα, τον Οργανισμό Κοινωνικών Δομών “Η ΑΡΩΓΗ”, το Κέντρο Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ και ανέφερε ότι χρειάζεται η συνεργασία όλων, ώστε να ανακουφίσουμε τους συνανθρώπους μας που πλήττονται από την συνεχιζόμενη οικονομική κρίση.