Συνάντηση του Δημάρχου Ωρωπού με τον Υπ. Υγείας για την 24ωρη λειτουργεία των Ιατρείων του Ωρωπού και την ενίσχυση των Υπηρεσιών Υγείας στο Δήμο

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης συναντήθηκε με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη θέτοντας τα πάγια αιτήματα των δημοτών του Ωρωπού για τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας σε όλη την επικράτεια του Δήμου Ωρωπού.

«Ζητήσαμε από τον Υπουργό την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου και των Περιφερειακών Ιατρείων με γιατρούς. Βασικό μας αίτημα είναι να μπουν στο πρόγραμμα εφημεριών τα ιατρεία της Σκάλας Ωρωπού και να αρχίσουν να εφημερεύουν κανονικά τις καθημερινές, τα σαββατοκύριακα και τις αργίες. Ενημέρωσα τον Υπουργό πως το καλοκαίρι στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου μας ο πληθυσμός πολλαπλασιάζεται. Φτάνει τις 120.000 και υπάρχει μεγάλη ανάγκη να λειτουργήσουν 24 ώρες το 24ωρο. Ο Υπουργός άκουσε προσεκτικά τα αιτήματα μας και τα επιχειρήματα που τα συνοδεύουν και μας είπε πως τα βλέπει όλα πολύ θετικά», δήλωσε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης.