Συνάντηση του νέου Διευθυντή του ΕΝΕΕΓΥΛ και του Δημάρχου Ωρωπού 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ του νέου Διευθυντή του ΕΝΝΕΓΥΛ κ. Δεληγιάννη Δημήτρη και του Δημάρχου Ωρωπού κ. Θωμά Ρούσση και των στελεχών του.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Μαντάς Γιώργος, η Αντιπρόεδρος κα. Μπρεάνου-Καστελάνου Λίνα, καθώς και η Πρόεδρος της ΔΕΠ κ. Αλεξανδράτου Ανδριάννα. Παρούσα ήταν και η κ. Κασαμπαλάκου Μαίρη, εκπρόσωπος των οικογενειών ΑμεΑ στην περιοχή μας.

Ο Νέος Διευθυντής του ΕΝΕΕΓΥΛ Ωρωπού, κ. Δεληγιάννης Δημήτριος,  ενημερώθηκε για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να λειτουργήσει άμεσα το νέο σχολείο και κατέθεσε τις δικές του απόψεις για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία της δομής.

Όλοι θυμόμαστε πως αποτέλεσε προσωπικό στόχο του Δημάρχου από το 2015, με την πρώτη προσπάθεια να αποτυγχάνει αρχικά, αλλά μετά τις συντονισμένες και συνεχείς ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και της πίεσης του ίδιου του Δημάρχου Ωρωπού, ο σκοπός τελικά επιτεύχθηκε.

Ο κ. Δεληγιάννης, αφού εξηύρε τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής για τις άριστες παρεμβάσεις και το έργο τους,  πληροφόρησε τον κ. Θωμά Ρούσση και τους συνεργάτες διεκπεραίωσης της μονάδας, πως το Σχολείο πλέον έχει αρχίσει να λειτουργεί γραφειοκρατικά. Ο Διευθυντής σήμερα, ξεχωρίζει τις Ειδικότητες και αναμένει σύντομα τον λειτουργικό εξοπλισμό της εκπαιδευτικής μονάδας.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τα στελέχη του και ειδικά την κ. Κασαμπαλάκου Μαίρη, που από την πρώτη στιγμή, καλώντας την στο γραφείο του, συνέδραμε στις δύσκολες διαδικασίες για την υλοποίηση αυτού του τεράστιου έργου προσφοράς προς τους συνδημότες μας.

Τα υπόλοιπα είναι γνωστά και σήμερα, μετά από τις αδιάκοπες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, είμαστε στην ευχάριστη θέση να χαίρουμε μιας σχολικής υποδομής ικανής να ανακουφίσει δεκάδες οικογένειες συνδημοτών μας, δίνοντας λύσεις σε ευαίσθητα κοινωνικά προβλήματα, όπως αυτά των ΑμεΑ.

Κύριε Δεληγιάννη, καλώς ήρθατε. Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.

 

Από Γραφείο Τύπου

του Δήμου Ωρωπού