Συνάντηση του Προέδρου και της Αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ Ωρωπού με τον Βουλευτή κ. Γ. Βλάχο

Κύκλο επαφών με τους βουλευτές και τους πολιτευτές της Περιφέρειας Αττικής ξεκίνησε η ΟΝΝΕΔ Ωρωπού σε μια προσπάθεια να μεταφέρει στην κεντρική εξουσία τα τοπικά προβλήματα και να ζητήσει τη στήριξή τους.

Πρόκειται για ένα δυναμικό όσο κι ελπιδοφόρο ξεκίνημα του νεοσύστατου Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ Ωρωπού, το οποίο επιθυμεί να διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στα τοπικά δρώμενα.

Τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Ωρωπού στοχεύουν σε παρεμβάσεις πάνω σε όλα τα κοινωνικά θέματα που απασχολούν τους πολίτες αλλά και τη νέα γενιά.

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε, την Δευτέρα 19 Ιουνίου, μεταξύ του πρώην υφυπουργό και νυν Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Αττικής κ. Γιώργο Βλάχο και τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μιχαλόπουλο και την Αντιπρόεδρο κα Ανδριάνα Αλεξανδράτου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΟΝΝΕΔ κατέθεσαν τον προβληματισμό τους για τα τεκταινόμενα στη χώρα και εστίασαν περισσότερο στα τοπικά προβλήματα καθώς η οικονομική κρίση τους έχει πλήξει και στον Ωρωπό. Η ανεργία είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα και πάνω σε αυτό ζήτησαν να υπάρξουν προγράμματα για τους νέους από την αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Γ. Βλάχος άκουσε με πολύ ενδιαφέρον τους προβληματισμούς και τις προτάσεις των μελών της ΟΝΝΕΔ  και μετά από μια μακρά και εποικοδομητική συζήτηση δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει στον Πρόέδρο του κόμματος τον κ. Κ. Μητσοτάκη τις απόψεις και τις θέσεις τους και θα στηρίξει έμπρακτα, στο μέλλον, κάθε δράση τους.