Συνάντηση του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με το Προεδρείο και αντιπροσωπεία του ΔΣ του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συνάντηση του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με το Προεδρείο και αντιπροσωπεία του ΔΣ του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου  

Γ. Πατούλης: Ο Συνδυασμός μας θα επενδύσει στον Αθλητισμό και θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις πρωτοβουλίες και δράσεις συλλόγων αθλητών και αθλούμενων

Οι προοπτικές υλοποίησης πρωτοβουλιών και ενεργειών που θα αναδείξουν το αθλητικό πνεύμα και την ευεργετική δράση της άθλησης  βρέθηκαν στο επίκεντρο της χθεσινής συνάντησης του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη με το Προεδρείο και αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου.

Ο Γ. Πατούλης κατέγραψε τις προτάσεις των εκπροσώπων του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου  και τους επισήμανε ότι ο  Συνδυασμός Νέα Αρχή για την Αττική θα επενδύσει ουσιαστικά στον Αθλητισμό και θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις πρωτοβουλίες και δράσεις συλλόγων αθλητών και αθλούμενων.

«Θα επενδύσουμε στον αθλητισμό, τον πολιτισμό και θα συγκεράσουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας μαζί με όλους τους πολίτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας για να δώσουμε στην Αττική ένα νέο πρόσωπο με όραμα και προοπτική».

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής εξήρε τη σημασία του αθλητισμού για τα νέα παιδιά, επισημαίνοντας πως προτεραιότητα είναι η ενίσχυση και η δημιουργία νέων υποδομών που θα κρατήσουν τους νέους στον τόπο τους.

«Στόχος μας είναι να ξανανθίσουν οι τοπικές κοινωνίες, μέσα από την ανάδειξη της αξίας του αθλητισμού με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των πολιτών αλλά και τη διάδοση της φιλοσοφίας του αθλητισμού που είναι ταυτόσημη με το ευ ζην, στους νέους μας»

O κ. Πατούλης ευχήθηκε στα μέλη του Συλλόγου καλή επιτυχία στους στόχους τους. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπάρξει στενή συνεργασία, ενώ ο Γ. Πατούλης δεσμεύθηκε ότι  θα επισκεφθεί το επόμενο διάστημα τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου.