Συνέντευξη της Μαρίας Απατζίδη στον Παράκτιο του Δήμου Σαρωνικού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H βουλεύτρια του ΜέΡΑ25 μίλησε στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα paraktios.gr και αναφέρθηκε στα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την κοινή γνώμη.

Σχετικά με την εθνική τραγωδία των Τεμπών και την στάση της κυβέρνησης, η κα Απατζίδη τόνισε ότι έπρεπε να είχε παραιτηθεί ο πρωθυπουργός και όχι μόνο ο υπουργός Μεταφορών κος Καραμανλής. Πρόσθεσε μάλιστα ότι ένα  καίριο ζήτημα που έχει προκύψει με το δυστύχημα στα Τέμπη είναι το φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας, που προκάλεσε την μοιραία έκρηξη και το μανιτάρι φωτιάς που όλοι είδαμε στις οθόνες μας. Η Μαρία Απατζίδη διερωτήθηκε γιατί άραγε τσιμεντώθηκε ο τόπος του δυστυχήματος τόσο  βιαστικά και  χωρίς καν να έχει ολοκληρωθεί η έρευνα.

Οσον αφορά τις επερχόμενες εκλογές, η βουλεύτρια Ανατολικής Αττικής υπογράμμισε ότι το 28% του εκλογικού σώματος παραμένει αναποφάσιστο και εκτίμησε ότι μεγάλο ποσοστό των ψηφοφόρων θα ψηφίσει πολύ διαφορετικά από ό,τι ψήφιζε ως τώρα.

Τέλος, η βουλεύτρια αναφέρθηκε στη λυσσαλέα επίθεση που κάνουν τα αρπακτικά funds – τα λεγόμενα “κοράκια” – στην περιουσία των φτωχοποιημένων Ελλήνων που κατέχουν κόκκινα δάνεια.