Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Ωρωπού Θωμά Ρούσση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Ωρωπού, Θωμά Ρούσση για τον απολογισμό έργου, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη των καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 η πρώτη συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Ωρωπού, κ. Θωμά Ρούσση. Η συνέντευξη έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΑΠΗ Νέων Παλατίων, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, των Αντιδημάρχων, των Προέδρων των Νομικών Προσώπων, Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων.
Εκπροσωπήθηκε η πλειοψηφία των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων της περιοχής μας, καθώς παρόντες στη συνέντευξη ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Γκαρπούσης από την ηλεκτρονική εφημερίδα «YPERVASI NEWS», ο κ. Βασίλης Κωβαίος από την εφημερίδα «Η Φωνή του Ωρωπού», η κα. Δήμητρα Λιάπη από την εφημερίδα «ΤΟΠΙΚΟ ΒΗΜΑ», η κα Σοφία Μπασκάκη και ο κ. Ανδρέας Κάτσενος από την ηλεκτρονική εφημερίδα «ΑΠΟΨΗ ΤΩΡΑ», ο κ. Κωνσταντίνος Μπούκης από την ηλεκτρονική εφημερίδα «ΝΕΑ ΕΚΦΡΑΣΗ», ο κ. Σπύρος Ξύλος από την ηλεκτρονική εφημερίδα «ΜΑΧΙΜΗ ΠΟΛΗ» και ο κ. Δημήτριος Τσακάλης από την εφημερίδα «Ο ΑΣΩΠΟΣ».
Ο Δήμαρχος, έκανε έναν συνολικό απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής από τον Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι σήμερα και στη συνέχεια τοποθετήθηκε στις εφ’ όλης της ύλης ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Τελειώνοντας, ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε, ότι ανάλογες συνεντεύξεις τύπου θα επαναληφθούν και στο μέλλον για την ενημέρωση των δημοτών και του Τύπου.

Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Ωρωπού