Συναρπαστικό το 4ο Enduro Game Ωρωπού-Δείτε φωτογραφίες

Ανέβηκε στα ύψη η αδρεναλίνη αθλητών και θεατών κατά την διάρκεια του 4ου Enduro Game Ωρωπού το οποίο πραγματοποίησε, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, η Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλέτας Ωρωπού (Α.Λ.Μ.Ω.) σε συνεργασία με τον Δήμο Ωρωπού και την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού (Κ.Ε.Δ.Ω.)

Πάνω από 400 αθλητές φίλοι της μοτοσυκλέτας από όλη την Ελλάδα,  έδωσαν το παρόν σε ένα μοναδικό αγώνα που εντυπωσίασε με την αγωνιστικότητα και την επιδεξιότητα των αναβατών. Η άψογη διοργάνωση και ο πολύ καλός, για την εποχή, καιρός βοήθησε στην μεγάλη προσέλευση του κόσμου.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 9 το πρωί από το χώρο της Λαϊκής Αγοράς, Σκάλας Ωρωπού και εν συνεχεία το Enduro Game  εξελίχθηκε στη διαδρομή  Χωριό Ωρωπός-Συκάμινο-Ασπροχώρι και επιστροφή στο σημείο εκκίνησης, όπου και τερμάτισαν. Οι αναβάτες διένυσαν μια συναρπαστική διαδρομή 58 χιλιομέτρων , μέσα από το βουνό, με επίπεδα δυσκολίας για πολύ έμπειρους, που ήταν αρκετά για να ικανοποιήσουν και τον πιο δύσκολο αναβάτη.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ωρωπού στέκεται πάντα αρωγός σε παρόμοιες αθλητικές εκδηλώσεις, με σκοπό την ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος.