Συνδικάτο Τροφίμων & Ποτών Εύβοιας-Βοιωτίας: Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της RIVULIS-EURODRIP

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣΒΟΙΩΤΙΑΣ

Union of workers in Food & Beverages Evias – Viotias

Αριθμ. Απόφ. Πρωτοδικείου Χαλκίδας 128/2002, 218/2012, Βιβλ. Σωμ. 23/2002

ΜΕΛΟΣ ΠΑΝΕΛΛ. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΤΟΤ. & ΥΠΑΛΛ. ΓΑΛ. – ΤΡΟΦ. – ΠΟΤ. & ΕΡΓ. ΚΕΝΤΡ. ΕΥΒΟΙΑΣ

τηλ. 6976975834, email: syndikato.tp@gmail.com, fax: 2221234254

Αριθμ. Πρωτ. 406                                                                                                            Χαλκίδα 22/07/2018

 

 

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ RIVULIS – EURODRIP

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου μας ενισχύουμε οικονομικά το σωματείο εργαζομένων στη Rivulis – Eurodrip που μάχεται να υπερασπίσει και να διευρύνει τα εργατικά δικαιώματα. Σε μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές ζώνες της χώρας, στα Οινόφυτα, όπου στη συντριπτική πλειοψηφία των εργασιακών χώρων επικρατούν συνθήκες μεσαίωνα ο αγώνας των εργαζομένων της Rivulis – Eurodrip μας αφορά όλους. Σε μια περιοχή που η εργοδοσία απαγορεύει ακόμα και λέξεις όπως “οργάνωση” ή “σωματείο”, είναι ήδη μεγάλη υπόθεση η ίδρυση του σωματείου εργαζομένων στην Rivulis – Eurodrip.

Η ολοένα και καλύτερη οργάνωσή μας, η αλληλεγγύη ανάμεσά μας, είναι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε την επίθεση εργοδοτών – κυβερνήσεων και να επιβάλουμε το δίκιο μας.

Έτσι σπάει η μοιρολατρία, η ηττοπάθεια, η περιχαράκωση, ο συμβιβασμός που κατ’ εντολή των εργοδοτών θέλει να επιβάλει ο κυβερνητικός – εργοδοτικός συνδικαλισμός.

Καλούμε τα σωματεία και τους συναδέλφους του κλάδου να συμβάλουν με κάθε τρόπο στην έκφραση αλληλεγγύης.

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ RIVULIS – EURODRIP

 

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ RIVULIS – EURODRIP