Συνεδριάζει σε λίγο η ΚΕΦΕ της Ν.Δ-Μήνυμα ενότητας από τους προέδρους των ΝΟ.ΔΕ Αττικής

28.11.2015

Κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ σε λίγη ώρα στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού για το μέλλον των εσωκομματικών εκλογών.

Μετά από πολύωρες συζητήσεις, χθες, με διάφορες εταιρίες που θα μπορούσαν να αναλάβουν την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών φαίνεται ότι επικράτησαν τρεις, οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις για ένα τόσο σοβαρό εγχείρημα.

Στην αποψινή καθοριστική συνεδρίαση οι τρεις εταιρίες που έχουν προ επιλεγεί από τα τεχνικά κλιμάκια των υποψηφίων και τον τεχνικό σύμβουλο του κόμματος θα καταθέσουν τις τελικές τους προτάσεις, οι οποίες και θα αξιολογηθούν.

Όλες οι πλευρές φαίνεται ότι είναι αισιόδοξες, αφού στο παιχνίδι έχει μπει και καταθέτει τις απόψεις του ο «πατριάρχης» διενέργειας εκλογών κ. Αν. Δρυμιώτης, ως σύμβουλός επιχειρήσεων, αλλά και γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας από τις παλαιότερες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Εφόσον υπάρξει εταιρία που θα αναλάβει το έργο διενέργειας των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία, τότε θα οριστεί και η ημερομηνία διεξαγωγή τους πιθανότατα 13 η 20 Δεκεμβρίου.

Μήνυμα ενότητας

Ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας έδωσαν οι πρόεδροι των Νομαρχιακών οργανώσεων Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, ανεξάρτητα από το σε ποιον υποψήφιο έχει εκφράσει ο καθένας την προτίμηση του. Έτσι, με κοινό τους ανακοινωθέν εξέφρασαν την ανάγκη ενότητας της παράταξης και συμπαράταξης όλων των μελών της. Στη συνάντηση προσήλθε και ο Πρόεδρος της Β1 Νομαρχιακής Δ. Χατζελένης, στενός συνεργάτης του Γ. Πλακιωτάκη, κάτι που δείχνει ότι η συνάντηση είχε και την έγκριση του νέου αντιπροέδρου της ΝΔ.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο, “καλέσαμε τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας να εκφραστεί, να συμβάλει με την ψήφο του στην ανανέωση, στη δημιουργία μιας Νέας Δημοκρατίας πιο δυνατής, πιο ισχυρής. Καλέσαμε λοιπόν τους Νεοδημοκράτες να εκφραστούν, χωρίς πρωτίστως να έχει εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη έκφραση τους, πιστεύοντας στις υποσχέσεις μιας εταιρίας. Το αποτέλεσμα μας προβλημάτισε και μας πλήγωσε όλους.

Οι Πρόεδροι των Νομαρχιακών οργανώσεων Νομού Αττικής, νιώθουμε την ανάγκη να στείλουμε το δικό μας μήνυμα. Παρά τις διαφορετικές μας προτιμήσεις στο πρόσωπο του μέλλοντα αρχηγού της παράταξης, λειτουργώντας πάντοτε με σύμπνοια, με πίστη στις αρχές και τις αξίες της παράταξης, με προσήλωση και αγάπη για την πατρίδα, με πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης, καλούμε σε άμεση διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού, δηλώνουμε στρατιώτες και συμπαραστάτες στο έργο του και εκφράζουμε την πίστη ότι “η βάση” της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης θα δώσει ηχηρή απάντηση με την μαζικότητα της προσέλευσης της στις επικείμενες εκλογές.

Ευχαριστούμε τα οργανωμένα στελέχη για την ενεργή συμμετοχή και συμβολή που είχαν στην εκλογική διαδικασία και λυπόμαστε βαθύτατα για την πικρία και την απογοήτευση που ένιωσαν, όπως και για την απίστευτη ταλαιπωρία των χιλιάδων πολιτών που έσπευσαν στις κάλπες.
Ο δρόμος για την εκλογή του νέου αρχηγού πρέπει να περνά από τη βάση, με διάλογο , με άμεσες , με ανοικτές και δημοκρατικές διαδικασίες.

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΝΟ.ΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Π. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Α1 ΑΘΗΝΩΝ        Χ. ΒΕΙΟΓΛΑΝΗΣ  Α2 ΑΘΗΝΩΝ
Δ. ΧΑΤΖΕΛΕΝΗΣ   Β1  ΑΘΗΝΩΝ               Ν. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ  Β2 ΑΘΗΝΩΝ
Γ. ΚΩΤΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ                             Κ. ΓΚΙΟΚΑΣ  Β΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Ε. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΒΟΡ. ΑΤΤΙΚΗΣ            ΑΘ. ΔΡΕΝΗΣ  ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ