Συνελήφθησαν η μάνα και ο πατριός για την υπόθεση δολοφονίας Πολύζου

22.1.2016

Νέα τροπή παίρνει η δολοφονία του Κωστή Πολύζου που είχε προκαλέσει αίσθηση στην τοπική κοινωνία της Κοζάνης, πριν περίπου 5 χρόνια.

Ένταλμα σύλληψης για την ίδια τη μητέρα του και τον πατριό, με την κατηγορία της δολοφονίας του γιου τους, εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής ο Εισαγγελέας.

Η μητέρα του δολοφονημένου νέου και ο πατριός του, συνελήφθησαν από το τμήμα αναζητήσεων της ασφάλειας, στις 8.30 το πρωί, έξω από το σπίτι τους στην Ελευσίνα.

Σύμφωνα με τις αρχές φέρεται να είπαν «δεν το κάναμε εμείς, μας έχουν μπλέξει» και ήταν αρκετά ήρεμοι.

Το χρονικό της δολοφονίας

Πριν από 5 χρόνια, στις 18 Φεβρουαρίου 2011, ο Κωστής Πολύζος εξαφανίστηκε, για να βρεθεί το πτώμα του οκτώ μήνες αργότερα από έναν κυνηγό στο χωράφι του πατριού του, στις 24 Σεπτεμβρίου 2011, συγκλονίζοντας όλο το πανελλήνιο.

Από την αρχή της εξαφάνισης του άτυχου νέου, οι υποψίες είχαν στραφεί στον πατριό και στη μητέρα του οι οποίοι έπεφταν συνεχώς σε αντιφάσεις και είχαν απευθυνθεί στην Αγγελική Νικολούλη αναζητώντας τον 23χρονο φοιτητή.

Οι δηλώσεις της μητέρας του Κωστή στην εκπομπή Φως στο Τούνελ

Η μητέρα δήλωνε στην κάμερα πως «Φόρεσε τα παπούτσια του, το μπουφάν του και είπε ότι θα πάει απέναντι στο φίλο του για 10-15 λεπτά κάτι να πούνε και θα επιστρέψει».

Η ίδια συγκλονισμένη στην εκπομπή τόνιζε ότι  «Εμείς θα ψάχνουμε μέχρι να βρούμε το παιδί μας. Είτε έτσι είτε αλλιώς πρέπει να μάθουμε τι κατάληξη έχει το παιδί μας».