Συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να περάσουν ναρκωτικά και κινητά στις φυλακές Αυλώνα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, τις πρωινές ώρες της 7ης Μαρτίου, στην περιοχή του Αυλώνα, 2 αλλοδαποί, 36 και 45 ετών για διακίνηση ναρκωτικών και εισαγωγή και διάθεση κινητών τηλέφωνων στις φυλακές Αυλώνα.

Συγκεκριμένα οι δράστες, μέσα σε όχημα τροφοδοσίας, είχαν κρύψει ποσότητα ναρκωτικών και κινητά τηλέφωνα με σκοπό τη διακίνηση τους. Ακινητοποιήθηκαν όμως, από τους άνδρες Ασφάλειας Ωρωπού και της Υποδ/νσης Ασφαλείας Β/Α Αττικής,  την ώρα ακριβώς που προσπάθησαν να εισέλθουν μέσα στο Κατάστημα Κράτησης του Αυλώνα και συνελήφθησαν.

Η πληροφορία που περιήλθε στην Ασφάλεια Ωρωπού για εισαγωγή ναρκωτικών και κινητών τηλεφώνων στο Ε.Κ.Κ.Ν. Αυλώνα ήταν ακριβής.  Οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ωρωπού υπό άκρα μυστικότητα και διακριτικότητα σε συνεργασία με την Υποδ/νση Ασφάλειας Β/Α Αττικής έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο φορτηγό με τα είδη μαναβικής, την ώρα που ήθελε να εισέλθει στις φυλακές.

Οι αστυνομικοί μετά από έρευνα εντόπισαν επιμελώς κρυμμένη σε κρύπτη ανάμεσα στις θέσεις του οδηγού και του συνοδηγού αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα κάνναβη -26,3- γραμμ.

Επακολούθησε έρευνα στον αποθηκευτικό χώρο-ψυγείο και ανευρέθη επιμελώς κρυμμένη ανάμεσα σε είδη μαναβικής, σακούλα που περιείχε μεταξύ άλλων:

ποσότητα κάνναβης -157,1- γραμμ.,

3 κινητά τηλέφωνα, κάρτα SIM,

3 φορτιστές κινητών τηλεφώνων και

3 ζευγάρια ενσύρματων ακουστικών.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακόμα μια επιτυχία της Ασφάλειας Ωρωπού, που αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι οι αστυνομικοί που υπηρετούν εκεί εργάζονται μεθοδικά και επαγγελματικά. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την όλη τους την προσπάθεια και πρωτίστως στον Διοικητή της συγκεκριμένης υπηρεσία,ς στον Αστυνόμο Αλέξανδρο Ξαρχουλάκο, που έχει καταφέρει να λειτουργεί  το Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού υποδειγματικά, παρά την έλλειψη προσωπικού, με απτά αποτελέσματα στην πάταξη της εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή του Ωρωπού.