Συνελήφθη γιος διάσημου ηθοποιού για δεκάδες επιθέσεις εναντίον γυναικών στο Χαλάνδρι

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος άντρας είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών στο Χαλάνδρι, ενώ εναντίον του έχουν υποβληθεί πάνω από 50 επώνυμες καταγγελίες.

Ο άντρας συνελήφθη το Σάββατο και αφού την Τετάρτη είχε ξυλοκοπήσει μητέρα στην κεντρική πλατεία του δήμου. Το τελευταίο αυτό περιστατικό έφτασε τον κόμπο στο χτένι και έτσι έγινε η σύλληψη την Τετάρτη, ενώ στη συνέχεια και κατόπιν εισαγγελικής εντολής οδηγήθηκε σε ψυχιατρείο.

Ο 34χρονος, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να έχει νοσηλευτεί και στο παρελθόν σε ψυχιατρείο, είναι γνωστός για τις εκρήξεις του και τις επιθέσεις εναντίον γυναικών στο Χαλάνδρι.

 

Πατέρας του είναι διάσημος ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε σε ταινίες της δεκαετίας του ’60 και του ’70 και σύμφωνα με την Espresso, πρόκειται για τον Κώστα Πρέκα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, κάθε φορά που ο 34χρονος συλλαμβάνεται ύστερα από κάποια καταγγελία, οδηγείται στο ψυχιατρείο για ολιγοήμερη νοσηλεία και μετά τη χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής επιστρέφει σπίτι του. Οι αστυνομικοί επισημαίνουν ότι η βίαιη συμπεριφορά επανέρχεται όταν σταματάει να παίρνει τα χάπια του.

Ο Κώστας Πρέκας είχε αποκαλύψει πριν από δυο χρόνια ότι είχε έναν γιο, 32 ετών τότε, τον οποίο βλέπει κατά καιρούς, αφού αυτός μεγάλωσε με τη μητέρα του. Οι δυο τους ωστόσο δεν διατηρούν επαφές.