Συνελήφθη διαρρήκτης σε δωμάτια μαθητών που διέμεναν σε ξενοδοχεία

10.1.2016

Συνελήφθη επ’ αυτοφόρω διαρρήκτης που είχε διαρρήξει επτά δωμάτια ξενοδοχείων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στα οποία διέμεναν κυρίως μαθητές που επισκεπτόντουσαν την πόλη στο πλαίσιο σχολικών εκδρομών. Ο 31χρονος δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Πλατείας Δημοκρατίας.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκε η λεία του διαρρήκτη, η οποία ανέρχεται στα 1.480 ευρώ, φωτογραφικές μηχανές, ηλεκτρονικές συσκευές, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα και εκτός από τα δωμάτια των ξενοδοχείων, προέρχεται από δύο διαμερίσματα, ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ (από όπου αφαίρεσε 40 στιγμιαία λαχεία) και από δύο πελάτες καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά χάπια, καθώς επίσης και 500 ευρώ.

Πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, καθώς η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του είναι για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και παράβασης του Νόμου περί ναρκωτικών.