21.10.2015
Εγκληματική οργάνωση η οποία διακινούσε ναρκωτικά και στην οποία συμμετείχε ο συνεργός του Παλαιοκώστα και του Δραβίλα, εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ
Πρόκειται για έναν Αλβανό συνεργό του Βασίλη Παλαιοκώστα, ο οποίος είχε βοηθήσει τον περιβόητο κακοποιό στην πρώτη του απόδραση από τις φυλακές το 2006. Στη συνέχεια ο Αλβανός κακοποιός είχε διαφύγει στην Ολλανδία, ωστόσο το 2009 εντοπίστηκε, συνελήφθη και επέστρεψε στην Ελλάδα και τις φυλακές Γρεβενών, Εξέτισε την ποινή του και αφέθηκε ελεύθερος το 2013.
Η σύλληψή του ήταν εντελώς τυχαία καθώς τον αναγνώρισε ένας υψηλόβαθμος αξιωματικός της ασφάλειας που είχε ασχοληθεί τότε με την υπόθεση θυμόταν το όνομα του κακοποιού και μόλις είδε τα ονόματα των ανθρώπων που συνελήφθησαν για τη διακίνηση των ναρκωτικών κατάλαβε πως πρόκειται για τον συνεργάτη του Παλαιοκώστα.