Συνεχίζεται το θρίλερ για… Μουζάλα

17.3.2016

Το θρίλερ στο εσωτερικό της κυβέρνησης αναφορικά με την αποπομπή του Γ. Μουζάλα συνεχίζεται με τον πρωθυπουργό να βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Σύμφωνα με πληροφορίες Τσίπρας και Καμμένος είχαν νέα τηλεφωνική επικοινωνία, το βράδυ της Τετάρτης για το θέμα του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα.

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ παραμένει αμετακίνητος στη θέση του λέγοντας χαρακτηριστικά «ή εγώ ή ο Μουζάλας» δεχόμενος πυρά από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Ποτάμι αλλά και μέλη της Κοινοβουλευτικής του ομάδας, η οποία συνεδριάζει αυτή την ώρα για να λάβει τελική απόφαση.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, Τσίπρας και Καμμένος συμφώνησαν ότι υπάρχει θέμα με τον κ. Μουζάλα, αλλά αυτό θα συζητηθεί ξανά μετά την επιστροφή και των δύο στην Ελλάδα (ο κ. Τσίπρας μεταβαίνει στις Βρυξέλλες και ο κ. Καμμένος στις ΗΠΑ).

Νωρίτερα, πάντως, πληροφορίες ανέφεραν ότι ο κ. Καμμένος είχε συγκαλέσει συνάντηση με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων για το πρωί της Πέμπτης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε μάλιστα αναβάλει το προγραμματισμένο ταξίδι του για τις ΗΠΑ, που ξεκινά την Πέμπτη.