Συνεχίζονται οι έντονες διεργασίες στο «Όραμα Δημιουργίας» με νέα συνάθροιση των στελεχών του

Οι διεργασίες για το σχηματισμό συνδυασμών ενόψει των  δημοτικών  εκλογών του 2019, συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον στο Δήμο Ωρωπού, όπου οι νυχτερινές συνάξεις φανερών ή μυστικών δείπνων  δίνουν και παίρνουν.

Στο «Όραμα Δημιουργίας», του πρώην Δημάρχου κ. Γιάννη Οικονομάκου, οι διεργασίες κορυφώνονται για την πορεία της ηγεσίας της δημοτικής παράταξης. Χθες, το βράδυ της Πέμπτης, κορυφαία στελέχη συναντήθηκαν για δεύτερη φορά, μέσα σε διάστημα είκοσι πέντε ημερών, για να αποφασίσουν για το μέλλον του συνδυασμού.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι του πρώην Δημάρχου και διήρκησε αρκετές ώρες. Ήταν μια ακόμα προσπάθεια να καταλήξουν στο πως θα κινηθεί το πρόσωπο που θα ηγηθεί του «Οράματος Δημιουργίας» και με ποια κορυφαία πρόσωπα θα στελεχωθεί το νέο ψηφοδέλτιο; Ή μήπως ήταν μια συνάντηση που θα φέρει ανακατατάξεις ξεκαθαρίζοντας το τοπίο όσον αφορά το μέλλον του συνδυασμού;

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες στη συνάντηση ήταν ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Β. Ηλιάσκος, ενώ απουσίαζε ο επιχειρηματίας και πρώην Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Δ. Καμπιώτης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη συνάθροιση ο κ. Β. Ηλιάσκος βγαίνει μπροστά και θα συνεχίσει τις διερευνητικές συναντήσεις του για την κατάρτιση συνδυασμού με βάση τα νέα δεδομένα που προτάσσει ο νέος εκλογικός νόμος.

Επίσης αποφασίστηκε, μετά από πρόταση του κ. Ηλιάσκου, ότι  εντός των επόμενων ημερών θα γίνει  συγκέντρωση όλων των στελεχών του «Οράματος Δημιουργίας», όπου θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για την πορεία του συνδυασμού.