Συντετριμμένη η οικογένεια του Γεώργιου Μαραβέλια στην κηδεία του στο Χωριό Ωρωπός

 

Με βαρύ πένθος κηδεύτηκε χθες Σάββατο 30 Μαρτίου, στο Χωριό Ωρωπός, ο Γεώργιος Μαραβέλιας, πατέρας του Χριστόφορου Μαραβέλια, της Αναστασίας Μαραβέλια, Δημοτικής Συμβούλου και Προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Ωρωπού και της Σοφίας Μαραβέλια.

Ο Γεώργιος Μαραβέλιας, μετά από ασθένεια ενός έτους και με πολλή φροντίδα και αγάπη από την οικογένεια του, έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 29 Μαρτίου, σε ηλικία 75 ετών.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης εκφώνησε τον επικήδειο λόγο και ο παιδικός του φίλος και Ταξίαρχος ε.α. Δημήτρης Νικολακόπουλος τον αποχαιρέτησε με συγκινητικά λόγια.

Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, φίλοι, συνάδελφοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου, κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Χωριού Ωρωπός, για να πουν το τελευταίο αντίο στον Γεώργιο Μαραβέλια.

Η σύζυγος του Υπατία, τα παιδιά του και τα εγγόνια του, συντετριμμένοι αποχαιρέτησαν τον αγαπημένο τους και ευχαρίστησαν ολόψυχα όλους όσους στάθηκαν δίπλα τους τις δύσκολες αυτές ώρες.

Μετά το πέρας της εξόδιου ακολουθίας, η οικογένεια πρόσφερε καφέ στο «Αλώνι», όπου όλοι είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους και να πουν δυο λόγια παρηγοριάς.

Ο Γεώργιος Μαραβέλιας υπήρξε ένας αγωνιστής της ζωής, που με τιμιότητα, ήθος και σκληρή δουλειά μεγάλωσε με αξιοπρέπεια την οικογένεια του στο Χωριό Ωρωπός και αγκαλιάστηκε από την Τοπική Κοινωνία. Πάντα με ένα μεγάλο χαμόγελο και μια καλή κουβέντα για όλους, υπήρξε από τα πιο προσφιλή πρόσωπα του Ωρωπού, που όλοι θα τον θυμούνται με πολλή αγάπη.