ΣΥΡΙΖΑ: Κόσμος και… ντουνιάς στο Γαλάτσι πριν την ομιλία Τσίπρα

Κόσμος και κοσμάκης έχει ήδη φτάσει στο κλειστό του Γαλατσίου για την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν ανέβει στο βήμα για να μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας. Παρόντες υπουργοί, βουλευτές, υποψήφιοι ευρωβουλευτές και πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Από τους… πρώτους που έφτασαν στο κλειστό του Γαλατσίου νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (06.04.2019) ήταν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης. Δεν ήταν ο μοναδικός, φυσικά.

Εκεί ήταν χαμογελαστή η επίσης υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλία Χριστίδου αλλά και ο Κώστας Αρβανίτης με τον Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Παρών και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων Νάσος Ηλιόπουλος, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η υποψήφια ευρωβουλευτής… to be (σ.σ. δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα) Έλενα Κουντουρά.

Ραλλία Χρηστίδου – Νάσος Ηλιόπουλος
Αλέξανδρος Νικολαΐδης
Κώστας Αρβανίτης
Λυδία Κονιόρδου

Φυσικά, η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης και πρώην υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης και οι… new entries στον ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Θεοχαρόπουλος και Στέφανος Τζουμάκας. Από πλευράς… πρώην ΠΑΣΟΚ δεν έλειψε και ο Νίκος Μπίστης.

Νίκος Μπίτσης
Θανάσης Θεοχαρόπουλος – Μαρία Ρεπούση

Δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όπως οι Παύλος Πολάκης (ο οποίος τραβούσε φωτογραφίες με το κινητό του), ο Νίκος Παππάς, που πόζαρε χαμογελαστός με τον Βασίλη Παϊτέρη και είχε τετ α τετ με τον Πέτρο Κόκκαλη, η Έφη Αχτσιόγλου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο Νίκος Βούτσης.

Νίκος Παππάς – Βασίλης Παΐτέρης
Παύλος Πολάκης

Οι selfies και τα… χαμόγελα έδιναν κι έπαιρναν, αποδεικνύοντας πόσο χαλαρό ήταν το κλίμα στο Γαλάτσι, στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την Προοδευτική Συμμαχία του.

Έφη Ατσιόγλου
Έλενα Κουντουρά, Κατερίνα Νοτοπούλου, Νάσος Ηλιόπουλος

Πηγή: newsit.gr