Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Ωρωπού-Απάντηση στην Επιτροπή Αγώνα Συμβασιούχων

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Ωρωπού                       

Ωρωπός 22/05/2017 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

Σε απάντηση της ανυπόγραφης ανακοίνωσης, της ονομαζόμενης Επιτροπής Αγώνα Συμβασιούχων Δήμου Ωρωπού, έχουμε να αναφέρουμε τα κάτωθι:

  • Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Ωρωπού αποτελεί το μόνο αναγνωρισμένο Α’ βάθμιο Συνδικαλιστικό Σωματείο των Εργαζομένων του Δήμου Ωρωπού & δεν γνωρίζουμε την ύπαρξη της επιτροπής αγώνα συμβασιούχων του Δήμου μας.
  • Ολοι οι εργαζόμενοι του Δήμου Ωρωπού και των νομικών προσώπων του έχουν δικαίωμα εγγραφής σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου μας.
  • Σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις του συλλόγου μας, κατά το τρέχον έτος συμμετείχαν και ακούστηκαν όλες οι γνώμες των συναδέλφων, ακόμα και αυτών που δεν ήταν εγγεγραμμένα μέλη στο Σύλλογο, με στόχο τη διάδοση των προβληματισμών τους & την ευθιξία μας στα προβλήματά τους που αποτελούν και προβλήματα για το σύνολο των εργαζομένων στους ΟΤΑ.
  • Σε προηγούμενη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, παρεβρέθηκε μετά από αίτησή του ο Δήμαρχος Ωρωπού. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, αποφάσισε ότι ο Δήμαρχος έχει κάθε δικαίωμα να παρεβρεθεί πριν την έναρξη της γενική μας συνέλευση και να παραθέσει τις απόψεις του. Θεωρούμε ότι έγινε μια Διαλογική Συζήτηση και δεν υπήρξε καμία αίσθηση τρομοκρατίας, είμαστε ενήλικες νοήμονες άνθρωποι.
  • Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της 19ης Μαίου 2017 ο σύλλογός μας απόφάσισε ομόφωνα να συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 23ης Μαίου των Συμβασιούχων-Παρατασιούχων και του συνόλου των εργαζομένων στους ΟΤΑ με αίτημα την επίλυση του αδιεξόδου που δημιουργείται από την απόφαση της Ολομέλειας του Ελεκτικού Συμβουλίου.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ : Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΚΑΝΕΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΞΑΝΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ, ΑΠΟ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΑΣ.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 23 ΜΑΙΟΥ στις 9.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ-ΚΑΡΑΛΟΥ 24.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΦΩΤΟΣ                       ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ