Σύμφωνο συμβίωσης για τον Χάρη Ρώμα μετά από 9 χρόνια σχέσης! Το πρόσωπο-μυστήριο, οι όροι και η αντίδραση της οικογένειάς του

Σύμφωνα, όμως, με αποκλειστικές πληροφορίες του PatKiout.gr, ο Χάρης Ρώμας πήρε τη μεγάλη απόφαση και υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον άνθρωπο που, όπως ο ίδιος λέει, του άλλαξε τη ζωή και τον έμαθε τι σημαίνει αληθινή αγάπη. Στο σύμφωνο ξεκαθαρίζονται τα κοινά και όχι μόνο περιουσιακά θέματα του ζευγαριού με όρους που, όπως μάθαμε, τέθηκαν ισότιμα και από τις δυο πλευρές. Η απόφασή του αυτή έχει βρει σύμφωνη και την οικογένεια του.

Άλλωστε, το ζευγάρι, ειδικά τα τελευταία χρόνια ζει ευτυχισμένο κάτω από την ίδια στέγη. Δες τι είπε ο ερωτευμένος ηθοποιός σε μια από τις σπάνιες φορές που αναφέρθηκε στα προσωπικά του μιλώντας στο Down Town Κύπρου, μιας και μέχρι χθες φρόντιζε να διαφυλάσσει τα του οίκου του:

«Η περίοδος που δεν ήμουν ερωτευμένος στη ζωή μου, δεν ήταν μεγάλη. Πάντα με θυμάμαι ερωτευμένο! Δεν γίνεται αλλιώς για μένα. Πέρασα τη φάση των περιστασιακών συνευρέσεων, αλλά ανέκαθεν ήμουν άνθρωπος που ανήκε κάπου. Είχα σχέσεις. Έκανα κι ένα γάμο δυόμιση-τριών ετών. Από εκεί κι έπειτα πάντα ήμουν σε σχέσεις, τριών, τεσσάρων και πέντε χρόνων. Σήμερα έχω σχέση εδώ και εννέα χρόνια και είμαι πολύ ευτυχισμένος! Μου αρέσει να είμαι με έναν άνθρωπο και να ζω συντροφικά. Να κάνω τις απαραίτητες υπερβάσεις, αλλά να βλέπω να γίνονται εξίσου από την άλλη πλευρά, γιατί μόνο έτσι έρχεται η ισορροπία: Με το να υπάρχει συμβιβασμός. Ο συμβιβασμός δεν είναι κάτι κακό. Ουσιαστικά δίνει στον άλλον λίγο χώρο μέσα σου. Σαν την αγάπη. Παραμερίζεις τον εγωισμό σου για να μπει το “σ’ αγαπώ”. Σπουδαίο πράγμα. Έτσι, λοιπόν, είμαι σε μία σχέση που ζω πολύ όμορφα, συντροφικά – κοντολογίς, είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και δεν μου λείπει τίποτα. Παρακαλώ, μην με ματιάσετε!»