Σύννεφα στη σχέση πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού! Η κρίση πριν την συγκατοίκηση

Μπορεί πριν λίγο καιρό να ήταν μες στα μέλια και να σκέφτονταν το ενδεχόμενο να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη, τα πρώτα σύννεφα που εμφανίστηκαν όμως τα άλλαξαν όλα. Ο λόγος για την γοητευτικό ηθοποιό Παναγιώτη Μπουγιούρη και την κούκλα αγαπημένη του Κλέλια Μενελάου.

Η νεαρή χορεύτρια, που θα συμμετέχει το χειμώνα στην παράσταση “Γοργόνες και Μάγκες” μίλησε στη Real Life και αποκάλυψε ότι τα σχέδια για να συζήσει με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη μπήκαν στον πάγο και πως η σχέση τους περνά σοβαρή κρίση. “Η απόσταση δεν διευκολύνει την εξέλιξη της σχέσης μας και γι’ αυτό υπάρχουν σύννεφα”, αποκάλυψε η Κλέλια.

Η αλήθεια είναι πως η όμορφη Κύπρια έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα, ενώ ο Παναγιώτης Μπουγιούρης επέλεξε λόγω δουλειάς να μετακομίσει στην Κύπρο και αυτό έχει κλονίσει τη σχέση τους. “Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν συζητείται τίποτα πια”, ανέφερε η Κλέλια Μενελάου και συμπλήρωσε πως προς το παρόν δεν σκέφτεται το σενάριο της οικογένειας.

“Δεν θα ήθελα τώρα ένα παιδί, αλλά αν έρθει δεν θα βιαστώ να κάνω γάμο, ντε και καλά επειδή έμεινα έγκυος. Δεν βιάζομαι να κάνω γάμο και οικογένεια, αλλά μέχρι τα 30 θα το ήθελα”, εξομολογήθηκε.

Το διαβάσαμε στο tlife