Σ. Καυκόπουλος-Μ. Κορβέση: Με πολλή αγάπη και συγκίνηση ο Γάμος τους και η Βάπτιση του γιου τους

Με τα δεσμά της αιώνιας πίστης,  ενώθηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων,  ο Σπύρος Καυκόπουλος και Μαρία Κορβέση, έχοντας πλάι τους  το γιό τους Ξενοφώντα, το απόγευμα της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου 2017, στο μαγευτικό εξωκλήσι της Αγίας Τριάδας στην Ιπποκράτειο Πολιτεία των Αφιδνών.

Ο γνωστός Γενικός  Ιατρός και Δημοτικός  Σύμβουλος, Υπεύθυνος του Αυτοτελούς τμήματος κοινωνικής πολιτικής  του Δήμου Ωρωπού κ. Σπ. Καυκόπουλος ενέδωσε  τελικά  και θρησκευτικά, στην σύντροφο της ζωής του κα. Μαρία Κορβέση. Ακολούθως τέλεσαν τη βάπτιση του γιού τους ο οποίος πήρε το όνομα Ξενοφών.

Την ώρα που ο ήλιος έπαιρνε το δρόμο πίσω από τα βουνά της Πάρνηθας το ζευγάρι ξεκινούσε και με τις ευλογίες της Εκκλησίας τη νέα του πορεία στη ζωή., μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον ο Σπύρος και η Μαρία άπλωναν τα φτερά τους για το όνειρο της ζωής τους παρέα με το νεοφώτιστο  γιό τους και συντροφιά τους δικούς τους ανθρώπους και εκατοντάδες φίλους που ήταν εκεί για να τους ευχηθούν.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Πνευμονολόγος-Εντατικολόγος κ. Ιωάννης Πανταζόπουλος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Αναισθησιολόγος στο Νοσοκομείο ΚΑΤ κ. Παναγιώτης  Τράντζας.

Η όμορφη βραδιά, κάτω από τον έναστρο  Αττικό ουρανό, έκλεισε με το γαμήλιο γεύμα στο νέο μαγευτικό χώρο του κέντρου Λακκαγκίνη στις Αφίδνες. Ένας χώρος με εξαιρετική κουζίνα και πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Ένας επίγειος παράδεισος για μικρούς και μεγάλους.

Ακολούθησε το πατροπαράδοτο  γλέντι μέχρι το πρωί όπου όλοι έζησαν μια μοναδική βραδιά.

Στη χαρά τους παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης  οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Βλάχος και Αθανάσιος Μπούρας, ο Αντιδήμαρχος Καπανδριτίου κ. Δημήτριος Βελτανιώτης, ο Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Μαντάς, η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος Δ. Επ. κα. Ανδριάννα Αλεξανδράτου, η Δημοτική Σύμβουλος και  Αντιπρόεδρος ΝΠΔΔ κα. Δήμητρα Σωτήρχου-Τοτόμη, ο πρώην Αντιδήμαρχος Αφιδνών και  νυν Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ευάγγελος Πάντος, οι Δημοτικός Σύμβουλοι  κ. Γεώργιος Πάντος και Σπυρίδων Ράπτης ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αφιδνών  κ. Δημήτρης Μέξης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Αφιδνών κ.κ. Χρήστος Βρεττός, Γεώργιος Μπέλος,, Δημήτριος Βλάχος, Δημήτριος Κουτσούκος, οι Τοπικοί Πρόεδροι Πολυδενδρίου  Σπυρίδων Βασιλάκος και Χωριού Ωρωπός κ. Λάμπρος Ρόδης, ο Γραμματέας του ΣΔΙΠ κ. Παν. Πάντος,  καθώς  και νυν και πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι, Κοινοτάρχες και Κοινοτικοί σύμβουλοι από  όλες τις περιοχές του Δήμου.

Η « Άποψη τώρ@» εύχεται στο Σπύρο και τη Μαρία αλλά και στο νεοφώτιστο Ξενοφώντα, να ζήσουν, να ευτυχήσουν και να πετύχουν ό,τι ονειρεύονται στη ζωή τους, με αγάπη, υγεία και δημιουργία.