Τέλος για τον Αναστασίου ο Παναθηναϊκός

2.11.2015

Παρελθόν  από τον Παναθηναϊκό αποτελεί από σήμερα ο Γιάννης Αναστασίου. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟ, μετά από το χθεσινό αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας με την ΑΕΚ, υπέβαλλε την παραίτηση του, η όποια έγινε και αποδεκτή.

Ο κ. Ανστασίου χρεώνεται την κακή πορεία της ομάδας στο Πρωτάθλημα, τον αποκλεισμό από τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, που κόστισαν οικονομικά στην ομάδα, και για τις μεταγραφές του καλοκαιριού, αν και για αυτές δεν φέρει την αποκλειστική την ευθύνη.

Μετά την λύση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, ο κ. Αναστασίου δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού, κ. Αλαφούζο για τη συνεργασία που είχαμε σε αυτά τα 2,5 χρόνια. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που υπηρέτησα αυτό το σύλλογο, ο οποίος μου πρόσφερε πολλά. Ευχαριστώ επίσης όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου, τους ποδοσφαιριστές, τους υπαλλήλους στο προπονητικό κέντρο αλλά και τους ανθρώπους στα γραφεία της ΠΑΕ, όπως και τον κόσμο της ομάδας. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στον Παναθηναϊκό».

Αναμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το νέο πρόσωπο που θα αναλάβει τον πάγκο του τριφυλλιού, καθώς στις 21 Νοεμβρίου ο Παναθηναϊκός θα αναμετρηθεί στο ντέρμπι των “Αιωνίων” με τους Ερυθρόλευκους.