Τέλος η απαγόρευση κυκλοφορίας στις 21:00-Οι δύο αλλαγές στα ωράρια και από πότε ισχύουν

Αλλάζει από την επόμενη εβδομάδα και το ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας, το οποίο εδώ και μήνες ισχύει από τις 9 το βράδυ.

Η επιστροφή στην κανονικότητα, έστω και με περιορισμούς, είναι πιο κοντά από ποτέ, καθώς χθες, Τετάρτη, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε σε διάγγελμά του τον οδικό χάρτη του σταδιακού ανοίγματος μετά το lockdown.

ΤηΜεγάλη Εβδομάδα, θα χαλαρώσουν κάποια μέτρα, καθώς οι πιστοί θα μπορούν να μεταβούν και στους ναούς για τις λειτουργίες του Πάσχα, ενώ θα αλλάξει και το ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας, το οποίο εδώ και μήνες ισχύει από τις 9 το βράδυ.

Σχετικά με το χρονικό όριο απαγόρευσης κυκλοφορίας λοιπόν, θα ισχύει περιορισμός της κυκλοφορίας από τις 22:00 για τη Μεγάλη Εβδομάδα και την ημέρα του Πάσχα λαμβανομένης υπόψη της ολοκλήρωσης των διαδικασιών των λειτουργιών κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα στις 21:00, ενώ από τις 3 Μαΐου (Δευτέρα του Πάσχα) ο περιορισμός κυκλοφορίας ισχύει από τις 23:00.

Υπενθυμίζεται ότι στις 3 Μαΐου ανοίγει ξανά και η εστίαση, μόνο σε εξωτερικούς χώρους, μετά από έξι μήνες που έχει κατεβάσει ρολά.

thetoc.gr