Τέλος το Εδώ από τον ΣΚΑΪ. Οι πρώτες δηλώσεις της Ντορέττας

Για τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου οι οποίες περιλαμβάνουν και την εκπομπή της, «ΕΔΩ».

«Το ΕΔΩ δεν «κόβεται» με την έννοια που το λες, γιατί σε ότι έχει να κάνει με τις επιδόσεις του και τα νούμερα, λίγο αν κοιτάξει κανείς τις τηλεθεάσεις θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει κανένας τέτοιος λόγος. Το αντίθετο.

Ο σχεδιασμός του σταθμού ήδη από την ημέρα που ξεκινήσαμε αυτά τα 4ωρα, ήταν να συνεχίσουμε σε τετράωρο ζωντανό πρόγραμμα μέχρι να ξεκινήσει το καινούριο ριάλιτι του ΣΚΑΙ Power of Love, που ξεκινά την άλλη εβδομάδα νομίζω. Και μετά εγώ θα έμενα μόνο στο ΕΔΩ Survivor, το οποίο ενδεχομένως και να γίνει Πανόραμα έτσι όπως το ξέραμε κι από πέρυσι και μαζί μου θα έρθει και ο αρχισυντάκτης μου ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, όπως είναι τώρα στο ΕΔΩ Survivor και οι υπόλοιποι όλοι της εκπομπής θα μετακινηθούν στο Σαββατοκύριακο.

Αυτή ήταν η αρχική τοποθέτηση του σταθμού και ξέραμε πολύ καλά ότι αυτά τα τετράωρα θα ήταν για ένα διάστημα μέχρι να ξεκινήσει το τουρκικό ριάλιτι.

Όλοι όσοι δουλεύουν αυτή τη στιγμή στο ΕΔΩ θα μετακινηθούν στο Σαββατοκύριακο. Για την εκπομπή αυτή θα ενημερωθείτε και επισήμως από το σταθμό, εκτός από τον Παύλο και τον Κωνσταντίνο που θα έρθουν και θα είμαστε μαζί στο Πανόραμα. Ο Μηλιόγλου θα μετακινηθεί στο Σαββατοκύριακο.»

Το Πανόραμα θα συνεχίσει κανονικά με τη θεματολογία του παιχνιδιού έτσι όπως κάναμε τώρα στο ΕΔΩ Survivor. Απλά θα είναι πια το Πανόραμα έτσι όπως το θυμάστε ακριβώς από πέρυσι. Θα πάρει η εκπομπή την κανονική της μορφή. Μπορεί να αλλάξει η ώρα.»

Η Ντορέττα Παπαδημητρ ίου ρωτήθηκε, επίσης, για το ξαφνικό τέλος της εκπομπής του Βαγγέλη Περρή «Rodeo», δηλώνοντας τα εξής:

«Για την εκπομπή του Βαγγέλη Περρή να μιλήσετε με τον Βαγγέλη Περρή και με τον σταθμό. Με τον Βαγγέλη δεν προλάβαμε να μιλήσουμε γιατί ήμουν στον αέρα πόσες ώρες σερί όπως ξέρετε. Είναι πολύ άσχημο όταν κόβεται οποιαδήποτε εκπομπή γιατί για αυτή την εκπομπή εργάζονται άνθρωποι. Δεν ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει. Δεν έχω ενημερωθεί, ούτε από το σταθμό. Αλλά επειδή είδα και κάτι αναρτήσεις του Βαγγέλη για αυτό μιλάω πιο σίγουρα για αυτό. Είναι πολύ στενάχωρο οποτεδήποτε σταματά μια εκπομπή πριν την ώρα της για οποιοδήποτε λόγο.»