Τέσσερις συνδυασμοί στην κούρσα των Δημοτικών Εκλογών στο Δήμο Ωρωπού

Η μάχη της κατάρτισης των ψηφοδελτίων ολοκληρώθηκε, την 31η Αυγούστου και κατατέθηκαν οι συνδυασμοί  με τους υποψηφίους  στο Πρωτοδικείο όπου θα επικυρωθούν τις επόμενες μέρες.

Στο Δήμο Ωρωπού, τελικά, στην τελική ευθεία των δημοτικών εκλογών θα βρεθούν οι συνδυασμοί «Συνεργασία Ευθύνης» του νυν Δημάρχου Γιώργου Γιασημάκη,  «Ενωτική Πορεία» του Δημήτρη Βελτανιώτη, «Προοπτική για τον Ωρωπό» του Δημήτρη Κιούση και η Λαϊκή Συσπείρωση Ωρωπού με τον Νίκο Γκοντζιά.

Από την κούρσα των εκλογών είχε αποσυρθεί ο Κώστας Λίτσας με το συνδυασμό «Μαζί για τον Τόπο μας», ο οποίος θα συνεργαστεί με τον Δημήτρη Κιούση.

Σύμφωνα με πληροφορίες και μέχρι να γίνει η οριστική επικύρωση των ψηφοδελτίων των συνδυασμών ο  Γιώργος Γιασημάκης έχει 216 υποψηφίους, ο Δημήτρης Βελτανιώτης 140, ο Δημήτρης Κιούσης 211 και ο Νίκος Γκοντζιάς 82.

Η «Άποψη τώρα» εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους με την ευχή η προεκλογική περίοδος να κυλήσει ομαλά, μέσα σε ήπιο πολιτικό κλίμα και να αναδείξει στοιχεία πολιτικού πολιτισμού, χωρίς ακρότητες.