Ταξίδι στις γεύσεις της παράδοσης από το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Ωρωπού

Ταξίδι στις γεύσεις της παράδοσης ετοίμασε το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Ωρωπού το απόγευμα της Κυριακής 8 Ιουλίου στο Χωριό Ωρωπός.

Με πρωτοβουλία του Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Μιχάλη Τόλια και την τιμητική συμμετοχή των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Ωρωπού, πραγματοποιήθηκε το Αντάμωμα Συλλόγων μέσα από την Παράδοση στις Γεύσεις.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Ωρωπού, κ. Μιχάλης Τόλιας, ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους το ταξίδι αυτό των γεύσεων και ιδιαιτέρως τον κάθε Πολιτιστικό Σύλλογο ξεχωριστά, καθώς χωρίς αυτούς και την αγάπη τους προς την παράδοση δεν θα στεφόταν με επιτυχία για μία φορά ακόμα η εκδήλωση αυτή.

Ο βροχερός καιρός δεν κατάφερε να χαλάσει ούτε την παράδοση ούτε τις γεύσεις. Το ΚΑΠΗ του Χωριού Ωρωπός γέμισε με παραδοσιακές γεύσεις από τα υπέροχα, εύγευστα και παραδοσιακά εδέσματα που οι Σύλλογοι παρουσίασαν και κέρασαν το πλήθος κόσμου που επισκέφθηκε το χώρο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Η Πρόεδρος της Ε.Τ.Α.Δ.Ω. κα Αναστασία Μαραβέλια, η Πρόεδρος της ΔΕΠΙΣ και Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Δήμητρα Σωτήρχου-Τοτόμη, οι Πρόεδροι των Τ.Κ. Χαλκουτσίου κ. Γιώργος Λιθαδιώτης και Χωριού Ωρωπός κ. Λάμπρος Ρόδης, ο Πρόεδρος κ. Π. Αθανασόπουλος, ο Αντιπρόεδρος κ. Γ. Παπαγεωργίου και το Δ.Σ. της Νέας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ωρωπού και ο κ. Στέλιος Σαμαράς από την Επιτροπή Αδέσποτων Ζώων Δήμου Ωρωπού με τη σύζυγο του και Γραμματέα του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Αμαλία Σαμαρά.

Την εξαιρετική αυτή εκδήλωση συνόδεψε Ορχήστρα με ζωντανή μουσική, η οποία με τα υπέροχα τραγούδια της έδωσε μια ξεχωριστή νότα στο Ταξίδι Γεύσεων.