Ταξιτζής είχε φυλακίσει 16χρονη σε μπουντρούμι και την είχε κάνει σκλάβα του

Επι 24 ολόκληρες ημέρες η 16χρονη βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη σε ένα βρώμικο μπουντρούμι όπου την είχε φυλακίσει ένας 50χρονος ταξιτζής και τη χρησιμοποιούσε σαν σκλάβα του σεξ.

Η κοπέλα ήταν δεμένη με μια αλυσίδα μήκους 5 μέτρων μέσα στο ανήλεο μπουντρούμι και ο ταξιτζής κατέβαινε μόνο για να την ταίσει, να της δώσει νερό και να τη βιάσει. Μάλιστα η αστυνομία της Κίνας χρειάστηκε να σπάσει 5 λουκέτα μέχρι να καταφέρει να της βγάλει την αλυσίδα.

Μέσα στο βρώμικο υπόγειο υπήρχε μια σανίδα που την χρησιμοποιούσε για κρεβάτι η 16χρονη όμηρος και μια πλαστική λεκάνη για να κάνει την ανάγκη της.

Σύμφωνα με τις αρχές της Κίνας όπου συνέβη το περιστατικό, ο ταξιτζής κατασκεύαζε επί τρία χρόνια το μπουντρούμι. Οι αρχές χαρακτηρίζουν τα κίνητρά του «διεστραμμένα», τις μεθόδους του «απεχθείς» και μιλούν για «προμελετημένες κινήσεις προκειμένου να απαγάγει γυναίκες».

Στις 13 Φεβρουαρίου η 16χρονη πήρε τον ταξιτζή για να την πάει στο σπίτι της.

Η κούρσα όμως αποδείχτηκε μια κούρσα φρίκης. Ο ταξιτζής δεν την πήγε στο σπίτι αλλά σε ερημική τοποθεσία όπου μετά από πάλη τη νάρκωσε, την έδεσε και με κλειστά τα μάτια την οδήγησε σε άλλο μέρος που είχε το μπουντρούμι του.

Οι γονείς της κοπέλας ενημέρωσαν την αστυνομία η οποία μετά από 24 μέρες κατάφερε να εντοπίσει τα ίχνη της, να οδηγηθεί στο κολαστήριο και να συλλάβει τον ταξιτζή