Ταραγμένα τα… ύδατα στον Πειραιά την ημέρα των Θεοφανείων – Έξαλλος ο Σεραφείμ με τον Τσίπρα

6.1.2016

Ο αγιασμός των υδάτων τάραξε τα νερά του Πειραιά, καθώς ο Μητροπολίτης Σεραφείμ είναι έξαλλος με την απόφαση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να μην  πάει στον εορτασμό των Θεοφανείων στον Πειραιά, αλλά και με την ΕΡΤ1 που δεν θα μεταδώσει την τελετή του αγιασμού των υδάτων, στο πρώτο λιμάνι της χώρας.

Ο Σεραφείμ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι πάσχει από φασίζουσα νοοτροπία

Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ δήλωσε στο Star: «Ανακάλεσε (σ.σ. η κυβέρνηση) την κρατική τηλεόραση, η οποία επί δεκαετίες μεταδίδει στα πέρατα της Γης την τελετή των Θεοφανείων, στο πρώτο λιμάνι της χώρας. Δυστυχώς, έχουμε μία κυβέρνηση, η οποία εξελέγη μεν δημοκρατικώς, εκμεταλλευόμενη την οικονομική τραγωδία της χώρας, αλλά πάσχει από όζουσα φασίζουσα νοοτροπία και από εμπάθεια και εκδικητικότητα».

Στη Δεξαμενή ο Τσίπρας
Όπως ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός θα παραστεί το πρωί της Τετάρτης, στις 10:45, στον αγιασμό των υδάτων στη Δεξαμενή Αθηνών, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις δηλώσεις που έκανε ο Μητροπολίτης Σεραφείμ σχετικά με την ψήφιση και επέκταση του συμφώνου συμβίωσης.