«Ταύτιση απόψεων» στη συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη – Β. Μεϊμαράκη

20.7.2016

Με πρωτοβουλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε, επί μία ώρα και ένα τέταρτο, συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος και της Βουλής κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Απερχόμενος ο κ. Μεϊμαράκης περιορίστηκε να πει «όλα καλά», ενώ πηγή της Ν.Δ. ανέφερε ότι «η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα» και ότι «συζητήθηκαν όλες οι εξελίξεις και υπήρξε ταύτιση απόψεων».

Η ίδια πηγή υποστήριξε ότι «Ακόμη και αν στο παρελθόν υπήρξαν κάποια συννεφάκια στις σχέσεις των δύο, δεν υπάρχουν πια. Ο καιρός για τη ΝΔ είναι αίθριος. Η ΝΔ δεν έχει την πολυτέλεια, ειδικά σε ώρες μάχης, να μην έχει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην πρώτη γραμμή».

Η συνάντηση, που ήταν η πρώτη η πρώτη μετά την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του κόμματος τον Ιανουάριο, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του προέδρου της Ν.Δ. στη Βουλή.

Ανοικτά είχε εκφράσει τη δυσφορία του ο κ. Μεϊμαράκης, πριν δύο εβδομάδες στον Real FM, για το γεγονός ότι δεν είχε συναντηθεί με τον νέο πρόεδρο της Ν.Δ.

«Δεν έχω δει τον κ. Μητσοτάκη από την ημέρα της εκλογής του. Θέλω να έχω μια τακτική επαφή μαζί του, αλλά αυτό έγκειται στον ίδιο» είχε εκφράσει ο κ. Μεϊμαράκης, σημειώνοντας πάντως ότι μια τέτοια επικοινωνία πρέπει να γίνει επί της ουσίας και όχι για επικοινωνιακούς λόγους.

Κατά των πρόωρων εκλογών είχε ταχθεί, στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Μεϊμαράκης, ενώ φάνηκε να διαφωνεί και με κεντρικές επιλογές του Κυρ.Μητσοτάκη