Τα αδέσποτα απέκτησαν το δικό τους Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Σκάλα Ωρωπού

Τα αδέσποτα του Δήμου Ωρωπού έχουν το δικό τους Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Σκάλα Μια πρωτότυπη, υπέροχη  ιδέα που είχαν ο Αντιδήμαρχος Καπανδριτίου  Μιχάλης Ντάσης  και η Επιτροπή Αδέσποτων Ζώων του δήμου. Φέτος άναψαν και τα αδέσποτα ζωάκια  το δικό τους Χριστουγεννιάτικο δέντρο το πρωί της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου,  στην πλατεία.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό η Επιτροπή Αδέσποτων ετοίμασε μια λιτή αλλά πολύ ζεστή, και συγκινητική εκδήλωση για να στολίσουν το δέντρο των αδέσποτων με τη συμμετοχή πολλών φίλων που υιοθέτησαν ένα από τα ακυλάκια και ήταν κι αυτά εκεί για να χαρούν, να παίξουν και να  πάρουν  τα  δικά τους δώρα.

Αφού στόλισαν όλοι μαζί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, με χειροποίητες μπάλες που είχαν πάνω φωτογραφίες σκύλων που υιοθετήθηκαν, οι διοργανωτές μοίρασαν στους παρευρισκόμενους αλλά και στους τετράποδους φίλους τους αναμνηστικά δωράκια.

Οι διοργανωτές  είχαν τοποθετήσει δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο  δύο σπιτάκια για τα αδέσποτα τα οποία μετά τις γιορτές θα παραμείνουν στην περιοχή της εκκλησίας του Αγίου Ανδρέα για να βρίσκουν καταφύγιο  αλλά κι ένα σύστημα  για  τροφή και νερό.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Τανάγρας κ. Β. Περγάλιας, ο Αντιδήμαρχος Μαλακάσας Κ. Λίτσας, από την Κοινότητα Ν. Παλατίων Δ. Ελευθέρας, ο Τοπικός Σύμβουλος Σκάλας Ωρωπού Χρ. Κούτσουρης και αρκετοί φίλοι των αδέσποτων.

Τα αδέσποτα του Δήμου Ωρωπού έχουν, πλέον, το δικό τους δέντρο για να νοιώσουν κι αυτά λίγη από την αγάπη και τη θαλπωρή των ανθρώπων. Άλλωστε τα Χριστούγεννα  είναι η  γιορτή της αγάπης και της χαράς και για τα ζωάκια συντροφιάς.