Τα βέλη του εξαπολύει από τη Δράμα ο Μεϊμαράκης προς την κυβέρνηση

18.11.2015

Με σκληρή  γλώσσα μίλησε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευ. Μεϊμαράκης για την πρεμούρα της κυβέρνησης ξημερώματα να φέρει το πολυνομοσχέδιο με τα νέα προαπαιτούμενα στη Βουλή το οποίο ήδη συζητείται στις αρμόδιες επιτροπές με στόχο να ψηφιστεί αύριο το βράδυ.

Ο κ. Μεϊμαράκης, από τη Δράμα  όπου περιοδεύει προέβη σε σκληρή κατά της κυβέρνησης δήλωση στην οποία αναφέρει ότι  «Τελικά, μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα, τρεις η ώρα τα ξημερώματα, η κυβέρνηση, αφού συμφώνησε και στη μετάφραση του νομοσχεδίου με τους δανειστές, κατέθεσε το Νομοσχέδιο με την προβληματική διαδικασία του κατεπείγοντος».

Και πρόσθεσε «Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος, η κυβέρνηση ολόκληρη, απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο πολύ εξαπάτησε τον Έλληνα πολίτη για να υφαρπάξει την ψήφο του. Γιατί δυστυχώς, από σήμερα, χιλιάδες συμπολίτες μας κινδυνεύουν να χάσουν την πρώτη κατοικία, με πλειστηριασμό».

Τονίζει επίσης ότι «Με το ίδιο νομοσχέδιο επιβάλλονται, με έμπνευση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, νέοι φόροι και απειλούνται χιλιάδες θέσεις εργασίας.Και ταυτόχρονα, για τρίτη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, αλλάζουν τη ρύθμιση που οι ίδιοι έφεραν, τη ρύθμιση των 100 δόσεων, πετώντας έξω από αυτήν οποιοδήποτε καλοπροαίρετα τους πίστεψε και πληρώνει τις δόσεις του.

Αριστερή ανακολουθία;

Αριστερή ανευθυνότητα;

Αριστερή όμως αναλγησία».