«Τα Δάκρυα του Κροκόδειλου»

Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε με τα δημοσιεύματα και τις στημένες διαρροές εγγράφων από τον κ. Ρούσση, σχετικά με τη μεταστέγαση των ιατρείων του ΠΕΔΥ Ωρωπού στο ανακαινισμένο κτήριο από τον κ. Θανάση Μαρτίνο. Αλλά όταν ‘’κουνάει το δάχτυλο’’:

 • …Ο άνθρωπος, που το όραμα του για την υγεία στον Ωρωπό έφτανε μέχρι την παραχώρηση από τον Δήμο δυο προκατασκευασμένων αιθουσών 18 m2 η καθεμιά και συνολικό κόστος ανακαίνισης 14.200 ευρώ. (έγγραφο 1 και 2)
 • …Ο άνθρωπος ο οποίος ενώ τα ιατρεία είναι έτοιμα από τις 30/06/2016 τα κρατούσε κλειστά για προσωπικούς μικροπολιτικούς λόγους .
 • …Ο άνθρωπος ο οποίος μετά από πολλές πιέσεις ( ανακοινώσεις , δελτία τύπου κτλ) υποχώρησε και έφερε πέντε ολόκληρους μήνες αργότερα , και μάλιστα ως κατεπείγον , στις 29/11/2016 στο Δημοτικό Συμβούλιο την παραχώρηση του κτηρίου στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής. ( έγγραφο 3)
 • …Ο άνθρωπος , ο οποίος μια κατεπείγουσα απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου , όπως ο ίδιος την χαρακτήρισε , την έστειλε στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής με 40 ημέρες καθυστέρηση για να εκτελεστεί.
 • …Ο άνθρωπος ο οποίος μόλις ο Διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας έκανε αποδεκτή την παραχώρηση (έγγραφο 4 ) του κτηρίου , στέλνει νέο έγγραφο με το οποίο ενημερώνει ότι το «ξανασκέφτηκε» και η παραχώρηση θα γίνει με «νεότερη ειδοποίηση». (έγγραφο 5 )
 • …Ο άνθρωπος , ο οποίος έκανε εγκαίνια και παρέδωσε το κτήριο με καθυστέρηση δέκα μηνών ,12/05/2017, προφασιζόμενος συνεχώς νέες δικαιολογίες (μέχρι και την έκδοση πιστοποιητικών). (έγγραφο 6)
 • …Ο άνθρωπος , ο οποίος έχει ως μοναδικό του στόχο την οικειοποίηση του έργου που έγινε από τον κ. Μαρτίνο , βγάζοντας αστεία Δελτία Τύπου (έγγραφο 7) με τα οποία δείχνει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να καπηλευθεί τα πάντα.
 • …Ο άνθρωπος , ο οποίος μέσα στην αγωνία του μήπως αναγκαστεί να παραδώσει σε κάποιο μη αρεστό, παραδίδει το κτήριο και τον εξοπλισμό του σε μη εξουσιοδοτημένο , για αυτόν το σκοπό πρόσωπο.
 • …Ο άνθρωπος , ο οποίος ενώ γνωρίζει ότι το κτήριο έχει προβλήματα, εισροή υδάτων, https://www.youtube.com/watch?v=AadK3wvtFN8 και τα ιατρεία ελλείψεις (κλεμμένα κλιματιστικά, τηλεφωνική γραμμή, ιντερνέτ , τηλεφωνικό κέντρο κτλ) (έγγραφα 8) κάνει πως δεν γνωρίζει!
 • Όταν ‘’κουνάει το δάχτυλο’’ ο «οραματιστής» των 36 m2 , ο ΜΟΝΟΣ υπεύθυνος που δεν έχουν ανοίξει ακόμη τα ιατρεία και προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες του σε όλους τους άλλους (1η Υγειονομική περιφέρεια, συντονίστρια του Κέντρου Υγείας Καπανδριτίου και εμμέσως πλην σαφώς με τα παπαγαλάκια του στον Γιώργο Γιασημάκη) και προσχηματικά απευθύνεται στον Υπουργό Υγείας , διότι προφανώς δεν του άρεσαν οι απαντήσεις που πήρε από την κα. Κισκήρα , η οποία έχει βοηθήσει από την πρώτη στιγμή στέλνοντας νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό στον Ωρωπό , και από την κα. Πριμικύρη διότι αναδεικνύουν τις ευθύνες του , τότε δεν μπορεί να σιωπά κανείς!

Δεν μπορείς να σιωπάς , όταν δακρύζουν οι κροκόδειλοι της εξυπηρέτησης των προσωπικών τους μικροπολιτικών συμφερόντων.

Δεν μπορείς να σιωπάς , όταν στήνεται ένας ολόκληρος μηχανισμός χειραγώγησης της κοινής γνώμης.

Δεν μπορείς να σιωπάς , όταν συνεχώς και σκόπιμα διαστρεβλώνεται η αλήθεια.

Δεν μπορείς να σιωπάς , όταν «τρομοκρατείται» η αντίθετη άποψη.

Λυπούμαστε που ένα τόσο μεγάλης ζωτικής σημασίας κοινωνικό θέμα για τους Δημότες του Ωρωπού, το θέμα της Υγείας, γίνεται στα χέρια του κ. Θωμά Ρούσση αντικείμενο μικροπολιτικής εκμετάλλευσης και εργαλείο επίθεσης σε όποιον δεν του είναι αρεστός !

Εάν πράγματι ενδιέφερε τον κ. Ρούσση η μεταστέγαση των ιατρείων δεν θα είχε καθυστερήσει σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο την παράδοσή τους και πριν στείλει την προσχηματική επιστολή του στον Υπουργό Υγείας θα είχε ρωτήσει και ενημερωθεί ότι την Δευτέρα 04/07/2017 κλείνουν και οι τελευταίες εκκρεμότητες , που αυτός είχε αφήσει , και μέσα στην επόμενη εβδομάδα επίκειται η μεταστέγαση αφού γίνουν οι απαραίτητες προγραμματισμένες δοκιμές.

ΥΓ 1. Απορίας άξιο είναι, τι είναι αυτό που έκανε τον κ. Ρούσση να αλλάξει στάση απέναντι στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια και την Υποδιοικήτρια             κα. Κισκήρα και να μιλά για σκοπιμότητες , όταν μέχρι πριν λίγες εβδομάδες ήταν σε αγαστή συνεργασία μαζί της και την ευχαριστούσε δημόσια για την προσφορά της !

ΥΓ 2. Γνωρίζουμε ότι ο μηχανισμός παραγωγής λάσπης και συκοφάντησης μας , θα έχει πολύ δουλειά τις επόμενες ημέρες. Τους ευχόμαστε καλή δουλειά και να γραφούν σωστά το όνομά μας.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δυναμικής Πολιτείας:

 • Γιασημάκης Γιώργος
 • Αρμυριώτης Γιώργος
 • Δέδες Πέτρος
 • Παπαγιάννης Γιώργος
 • Ράπτης Σπύρος
 • Χατζηιωάννου Άγγελος

ΕΓΓΡΑΦΟ 1

ΕΓΓΡΑΦΟ 2

ΕΓΓΡΑΦΟ 3

ΕΓΓΡΑΦΟ 4

ΕΓΓΡΑΦΟ 5

ΕΓΓΡΑΦΟ 6

ΕΓΓΡΑΦΟ 7

ΕΓΓΡΑΦΟ 8