Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Προχωρήστε σε καινούργια σχέδια για το μέλλον σας και μην κολλάτε στα ίδια. Μη χάνετε τους ρυθμούς σας από παρεμβολές των γύρω σας, αλλά βρείτε τις ουσιαστικές αιτίες σε ό,τι σας αγχώνει.

ΤΑΥΡΟΣ: Ελέγξτε την υπερδραστηριότητά σας και εκτονωθείτε με υγιείς τρόπους. Επιβάλετε την τάξη σε οικογενειακά θέματα και μη δώσετε περιθώρια για προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε αρμοδιότητες και στους άλλους, αλλά μην τους αφήνετε χωρίς έλεγχο. Δημιουργήστε τις ιδανικές συνθήκες που θα σας προσφέρουν ένα όμορφο βράδυ με τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε με κάθε τρόπο άτομα που είναι ανταγωνιστικά απέναντί σας. Αποδεχθείτε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σας βοηθήσουν να κάνετε νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ: Σε υποθέσεις που γνωρίζετε καλά την πορεία τους μην υποχωρήσετε ακούγοντας λόγια του αέρα. Οι πρακτικές λύσεις σε καθημερινά θέματα θα σας λύσουν τα χέρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη βασίζεστε μόνο στην καλή διάθεση των άλλων για να πετύχουν τα σχέδιά σας. Καλύτερα να μη μιλάτε για τα σχέδιά σας πριν αρχίσουν να πραγματοποιούνται.

ΖΥΓΟΣ: Μην αντιδράτε με άσχημο τρόπο στα λόγια ενός φίλου που είναι καλοπροαίρετα. Βάλτε τους στόχους σας σε πρώτο πλάνο ώστε να μπορέσετε να τους διεκδικήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επικεντρώστε την προσοχή σας στα αισθηματικά θέματα και δώστε άμεσες λύσεις. Μόνο με σοβαρότητα θα καταφέρετε να πείσετε τους συνεργάτες σας ότι αξίζετε πολύ περισσότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε τα αυτιά και τα μάτια σας ανοιχτά για να μη σας προλάβουν τα γεγονότα. Μια οικονομική συμφωνία στον εργασιακό χώρο θα επιτευχθεί χάρη σε σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήνετε την παράφορη ζήλια σας να μεγεθύνει τις καταστάσεις. Κλέψτε τις εντυπώσεις στις κοινωνικές σας εκδηλώσεις με την τόλμη και τη γοητεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χωρίς να παίρνετε ανταλλάγματα μην αφήνετε τους γύρω σας να απαιτούν. Η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει εξαιτίας μιας αξιόλογης επαγγελματικής πρότασης.

ΙΧΘΥΕΣ: Αναπτύξτε τα προτερήματά σας και μετατρέψετε τα ελαττώματά σας σε θετικά στοιχεία. Εχει μεγάλη σημασία να καταλάβετε και να αναλάβετε τις ευθύνες που έχετε απέναντι στον εαυτό σας.

newsbreak.gr