Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 10 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Είστε πιο σίγουροι για τις νέες προσεγγίσεις σας που αποσκοπούν στην ανανέωσή σας. Η αποφασιστικότητα που θα δείξετε θα είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από μερικούς φαύλους κύκλους και να μη γυρίζετε στα ίδια και τα ίδια.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα προβληματιστείτε για το τι αναζητάτε στην προσωπική σας ζωή. Πειραματιστείτε ποικιλοτρόπως, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει όπως και να ‘χει να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες. Εννοείται πως θα υπάρχουν δυσκολίες και δοκιμασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην πέσετε στον πειρασμό αναβάλετε σημαντικές κινήσεις, γιατί επιτέλους αρχίζετε να αγγίζετε τις προσδοκίες σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για διευθετήσεις, οπότε αφήστε στην άκρη τον φόβο που σας πιάνει κάποιες φορές ότι μπορεί να αποτύχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι αποκλειστικά δική σας υποχρέωση να κάνετε τη ζωή σας όπως εσείς επιθυμείτε. Τολμήστε, λοιπόν, ένα βήμα μπροστά, κάντε την πιο δημιουργική και ανατρέψτε τα δεδομένα. Μην αφήνετε τις πολλές υποχρεώσεις να σας δημιουργούν πονοκέφαλο.

ΛΕΩΝ: Ενισχύονται οι εσωτερικές σας αναζητήσεις, ώστε να βρείτε επιτυχώς τις ισορροπίες σας. Μην αφήσετε τη ρουτίνα της καθημερινότητας να σας εκνευρίσει ή να σας κάνει εσωστρεφείς, γιατί είναι κάτι που εκ των πραγμάτων δεν σας ταιριάζει καθόλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιβάλλεται να γίνετε πιο συγκαταβατικοί με τους άλλους και αυτό θα λειτουργήσει προς όφελός σας. Ολα όσα θα συμβούν δεν θα είναι τυχαία και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Αλλάξτε τρόπο σκέψης και ακολουθήστε διαφορετικό προγραμματισμό.

ΖΥΓΟΣ: Οι εμπειρίες του παρελθόντος θα γίνουν ο πολύτιμος βοηθός σας, υποδεικνύοντάς σας τους σωστούς και τους λανθασμένους χειρισμούς στις σχέσεις σας. Δείτε με προσοχή τις δυνατότητές σας και τις αδυναμίες σας για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι φιλοδοξίες σας βγαίνουν στην επιφάνεια, παράλληλα με τα σημεία εκείνα που συνήθως φρενάρουν τις κινήσεις σας. Αντικαταστήστε την ανώριμη διαχείριση των προσωπικών σας ζητημάτων με τη ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτό που θα πρέπει να σας απασχολεί αυτή την περίοδο δεν είναι το πώς θα αυξήσετε την εργασία σας, αλλά το πώς θα τη μειώσετε. Ενας τρόπος θα ήταν να πάψετε να σπαταλάτε την ενέργειά σας άσκοπα, τρέχοντας για δουλειές άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα. Να θυμάστε πως η λεπτομέρεια είναι που κάνει τη διαφορά. Θα είναι πιο εύκολο να πλησιάσετε πρόσωπα που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν ποικιλοτρόπως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διάθεσή σας, που όλο και θα βελτιώνεται, θα είναι η κινητήρια δύναμή σας που θα αφήσει διάχυτη τη θετική σας ενέργεια. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε πράγματα που ως τώρα σας φάνταζαν ιδιαίτερα δύσκολα.

ΙΧΘΥΕΣ: Ξεχάστε τις γκρίνιες και τα παράπονα, γιατί το ερωτικό σας βαρόμετρο αρχίζει να ανεβαίνει κατακόρυφα, αυξάνοντας τον ερωτισμό σας επικίνδυνα. Αρπάξτε την ευκαιρία για να περάσετε καλά και ανοίξτε τα φτερά σας για νέες κατακτήσεις.

newsbreak.gr