Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 12 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Προτιμήστε να τηρήσετε σιγήν ιχθύος και να μιλήσετε όταν θα έχουν κοπάσει οι εντάσεις. Ανοίξτε νέες προοπτικές στην εργασία, αφήνοντας τη λογική να δουλέψει και να επικρατήσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Απ’ το να κρατάτε τον θυμό σας μέσα σας, μιλήστε ανοιχτά σε αυτούς που σας ενοχλούν. Εξομολογηθείτε στους δικούς σας ανθρώπους τους φόβους που έχετε και παραδεχθείτε τα λάθη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιβάλλεται να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε μια επαγγελματική συζήτηση. Με σκληρή δουλειά και υπομονή θα δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε απλώς προσεκτικοί και να μη γίνεστε καχύποπτοι με όλους και με όλα. Αποφορτιστείτε από την ένταση που έχετε με μια μικρή εκδρομή που θα σας χαλαρώσει.

ΛΕΩΝ: Μοιράστε αρμοδιότητες, αντί να φορτώνεστε ευθύνες που αναλογούν σε άλλους. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες, η επίλυση των οποίων θα σας ανακουφίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τολμήστε να κάνετε αλλαγές στον προσωπικό και τον επαγγελματικό σας χώρο. Οσο κι αν σας προκαλέσουν κάποια άτομα, προτιμήστε τη σιωπή.

ΖΥΓΟΣ: Μη βασιστείτε σε υποσχέσεις ατόμων που δεν σας έχουν στηρίξει ποτέ. Σκεφτείτε πολύ καλά πριν ενδώσετε σε έναν έρωτα που δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιτρέψετε σε κανέναν να παίξει με τα συναισθήματά σας και κυρίως με τον ψυχισμό σας. Ζητήστε από άτομα του παρελθόντος να σας αποδείξουν έμπρακτα αυτά που υποστηρίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε μια ουσιαστική συζήτηση, εάν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα επικοινωνίας. Μη δείχνετε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε με τις λύσεις που σας προτείνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη σπαταλάτε τα λόγια σας σε άτομα τα οποία δεν εννοούν να σας καταλάβουν. Εάν πετάτε μονίμως στα σύννεφα, κινδυνεύετε να απογοητευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείτε τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, απομυθοποιώντας πρόσωπα και καταστάσεις. Δημιουργήστε τα κατάλληλα κίνητρα, που θα σας βοηθήσουν στις παρούσες συνθήκες.

ΙΧΘΥΕΣ: Εξηγήστε στον σύντροφό σας ότι χρειάζεστε συντροφικότητα και όχι κριτική. Εάν κάνετε πισωγυρίσματα σε καταστάσεις που σας πονάνε, δεν θα αποκαταστήσετε την ψυχική υγεία σας.

newsbreak.gr