Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Θα πρέπει να δείξετε ανοχή σε κάποια λόγια που μπορεί να ακούσετε, ώστε να μη φτάσετε στα όρια και συμπεριφερθείτε με άσχημο τρόπο στον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η εσωτερική σας ενέργεια πρέπει να διοχετευτεί με έναν πιο σωστό τρόπο, ώστε να μη γίνετε εσωστρεφείς και να μην αναλώνεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι υπερβολικές σας υποχρεώσεις θα δώσουν αφορμή στο ταίρι σας να κάνει παράπονα και να θυμώσει μαζί σας. Επιλέξτε μαζί τους κοινούς σας φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η δύναμη και η ασφάλεια που επιθυμείτε στη ζωή σας θα έρθουν σταδιακά. Οι ανακατατάξεις στα οικονομικά σας θα είναι για μικρό χρονικό διάστημα.

ΛΕΩΝ: Θα επανέλθουν στην επιφάνεια τα διλήμματα που είχατε για το πώς να προχωρήσετε και ποιο τομέα να βάλετε σε προτεραιότητα, αφού όλα μαζί δεν γίνονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας σχέδια. Θα υπάρξει έντονα η πιθανότητα του λάθους, καθώς θα συναντήσετε αρκετές καθυστερήσεις, που θα σας αποπροσανατολίσουν.

ΖΥΓΟΣ: Οι κανόνες που έχετε θέσει στις σχέσεις σας αρχίζουν σταδιακά να αναθεωρούνται. Απελευθερωθείτε από συναισθήματα καταπίεσης για να ομορφύνει περισσότερο η σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εξηγήστε τις προθέσεις που έχετε για κάτι που πρέπει να προγραμματίσετε. Να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που λέτε, ώστε να μην υπάρξουν απογοητεύσεις ή παρεξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αξιοποιήστε σωστά τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για το δικό σας συμφέρον. Μια συνάντηση με φίλους και ένα βράδυ με καλή παρέα είναι ό,τι καλύτερο για σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με ψυχραιμία και ορθή σκέψη θα καταφέρετε να λύσετε τα προβλήματά σας. Μη χαλάτε τη διάθεσή σας για πράγματα που μπορούν εύκολα να διορθωθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα η δημιουργικότητα και η καλή σας διάθεση. Είναι ωραίο να κάνετε όνειρα, αλλά πρέπει να δείτε πώς μπορούν να γίνουν και πράξη.

ΙΧΘΥΕΣ: Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα ευχάριστο περιβάλλον στον εργασιακό σας χώρο. Θα σας φανεί χρήσιμο να κρατήσετε μια επιφυλακτική στάση απέναντι σε νέα πρόσωπα

newsbreak.gr