Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 13 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Κάντε από τώρα έναν προγραμματισμό στον οικονομικό τομέα σας για να μην πνιγείτε από υποχρεώσεις και προβλήματα που θα σας πιέσουν και θα σας κουράσουν ψυχολογικά. Φροντίστε να βλέπετε πιο αισιόδοξα τα πράγματα, γιατί υπάρχει φως.

ΤΑΥΡΟΣ: Η στάση αδιαφορίας που έχετε υιοθετήσει απέναντι στον σύντροφό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα θα δημιουργήσει πρόβλημα στις σχέσεις σας, ακόμα και ρήξη. Προωθήστε τις προσωπικές επιδιώξεις σας ζητώντας ό,τι πραγματικά αξίζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε, γιατί υπάρχουν άτομα που σας ανταγωνίζονται και δεν τα έχετε αναγνωρίσει ακόμα. Η αναστάτωση και τα απρόβλεπτα γεγονότα θα έχουν τον πρώτο ρόλο. Κλείστε τις εκκρεμότητες που σας προκαλούν άγχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια καινούργια γνωριμία θα σας αναζωογονήσει και θα αλλάξει τη ζωή σας. Μην προβείτε σε περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές, γιατί δεν ευνοείστε στον οικονομικό τομέα. Πρέπει να αφήσετε περιθώρια στη ζωή σας για να γευτείτε τις χαρές της καθημερινότητας.

ΛΕΩΝ: Τα οικογενειακά σας θέματα έρχονται στην επιφάνεια ζητώντας άμεσες διευθετήσεις, ενώ ένα αγαπημένο πρόσωπο θα ζητήσει τη στήριξη και την υποστήριξή σας. Βοηθούμενοι από τους συνεργάτες σας και από άτομα κύρους μπορείτε να φτάσετε ψηλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα πρέπει και εσείς να κάνετε μια πιο ποιοτική προσφορά για να επιβάλετε τα δικά σας μέτρα και σταθμά σε ορισμένες δύσκολες υποθέσεις. Δείτε ρεαλιστικά και ψύχραιμα τις υποθέσεις σας, και ανασυγκροτήστε τις σκέψεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Στο χέρι σας είναι να ανακαλύψετε καινούργια πράγματα και νέους ορίζοντες δραστηριοτήτων. Ελιχθείτε, γιατί θα χρειαστεί να παίξετε πολλούς διαφορετικούς ρόλους. Ο ανταγωνισμός με ορισμένα άτομα του εργασιακού χώρου θα καθυστερήσει την εξέλιξή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλλιεργήστε κλίμα ισοτιμίας στις προσωπικές και τις εργασιακές σχέσεις σας. Οι δυσκολίες σάς δυναμώνουν και αφού ο τροχός γυρίζει, η ρεβάνς θα είναι δική σας. Για να προχωρήσετε όμως μπροστά πρέπει να ξεπεράσετε κάποιες αδυναμίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αξίζετε καλύτερη μεταχείριση από το περιβάλλον σας, αλλά επειδή αυτό δεν χαρίζεται αλλά κερδίζεται, πείτε ξεκάθαρα τη γνώμη σας για ορισμένα πράγματα. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με άτομα που σας ανταγωνίζονται και μπορούν να σας βλάψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε πίσω σας προκαταλήψεις και ενδοιασμούς, γιατί αν συνδυάσετε σε σωστές αναλογίες τη λογική και το ένστικτο, θα μπορέσετε να πετύχετε σπουδαία πράγματα. Αν θέλετε να σας καταλαβαίνουν όσοι είναι γύρω σας, εκφραστείτε ελεύθερα και ειλικρινά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν αρκεί ο ενθουσιασμός για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Απαιτούνται παράλληλα αρκετή δουλειά, χρόνος, χρήμα και πάνω απ’ όλα επένδυση συναισθήματος. Αν δεν είστε σωστά ενημερωμένοι για ένα σοβαρό θέμα, αποφύγετε να το θίξετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Ως βασικό στόχο έχετε θέσει την ποιότητα ζωής και η σημερινή μέρα σας βοηθάει να πετύχετε πολλά προς αυτήν την κατεύθυνση και να διορθώσετε κάποιες ελλείψεις. Αυτοσυγκεντρωθείτε για να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν.

newsbreak.gr