Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Οι αλλαγές δεν είναι τόσο εύκολες, οπότε μην ασκείτε πιέσεις στο ταίρι σας για να δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Αποφύγετε να παίζετε ή να είστε εριστικοί όσον αφορά τα επαγγελματικά του σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακούστε τις απόψεις των άλλων και μην αδιαφορείτε για τη γνώμη τους. Προτιμήστε τον διάλογο για να ξεπεράσετε προβλήματα και μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να πικράνει αγαπημένα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν ωφελεί να σκαλίζετε ξεχασμένες καταστάσεις, οπότε μην ανοίγετε τέτοιες κουβέντες. Προσπαθήστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και ό,τι σας ενοχλεί πραγματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τη βοήθεια της λογικής θα αποφύγετε εντάσεις και δυσκολίες. Βάλτε κάποια όρια στις απαιτήσεις της οικογένειάς σας και μην κάνετε όλα τα χατίρια στους συγγενείς σας.

ΛΕΩΝ: Μην καταπιέζεστε, αν τα πιστεύω σας συγκρούονται με αυτά των συνεργατών σας. Σε θέματα επαγγελματικά έχετε αρκετή πυγμή, γι’ αυτό μην είστε μετριοπαθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκαθαρίστε τι ζητάτε από μια συνεργασία και προβάλετε τα σχέδιά σας σε άτομα κύρους. Ξεπεράστε ψυχολογικά προβλήματα ακούγοντας την καρδιά σας και αφήνοντάς τη να σας οδηγήσει.

ΖΥΓΟΣ: Μη δείξετε φόβο μπροστά σε έναν συνεργάτη που κάνει επίδειξη εξουσίας. Αρχίστε δυναμικά τη σημερινή μέρα, με θετική σκέψη και χαμόγελο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η διπλωματία θα είναι για τα επαγγελματικά σας σχέδια σημαντικός παράγοντας. Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από τα γεγονότα, περιορίζοντας την επιθυμία σας για προσωπική προβολή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ευνοούνται η δημιουργία νέων στόχων και η υλοποίηση ενός μακροχρόνιου σχεδίου. Πάρτε δραστικά μέτρα για όσους δρουν παρασκηνιακά και μην αφήσετε σχόλια να σας εκνευρίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εξελίξεις που θα υπάρχουν στα επαγγελματικά θέματα θα σας ωφελήσουν οικονομικά. Μια παλιά κατάσταση επανέρχεται στο προσκήνιο και σας γυρίζει στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πιστεύετε σε ψεύτικες υποσχέσεις, ειδικά σε αυτές που δίνονται υπό πίεση. Εργασιακές αλλαγές προσώπων και καταστάσεων θα έχουν αντίκτυπο σε εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ: Ασχοληθείτε μόνο με δημιουργικές εργασίες, που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε. Θα βγει αληθινή η διαίσθηση ενός φίλου που σας είχε προειδοποιήσει.

newsbreak.gr